Vol u Njujorku, zašto da ne?

> 01:30

Možda bi dve franšize pogodile sa ovim potezom.

Novi poraz Crvene zvezde u Ligi šampiona

Sa druge strane Atlantika je stigla informacija da je Vašington spreman za remont, i da tandem Vol-Bil više ne funkcioniše kao pre.

Vizardsi ove sezone ne blistaju, na skoru su 10-14, i nalaze se ispod zone plej-ofa, a celu stvar komplikuje i povreda Dvajta Hauarda. U Vašingtonu su spremni za podmlađivanje i razmišljaju o budućnosti, a s obzirom da Vol ima 28 godina, i da je ušao u vrhunac karijere i da je na udaru jer ništa veliko sa njim nisu uradili. 

Zbog toga, spremni su za promene a takođe je poznato da će Niksi narednog leta pokušati u svoje redove da privole neku zvezdu. 

Njujorkova tranzicija nije prošla kako treba, zato se sprema novi remont tima, a Vol bi ponovo trebalo da uzme centralnu ulogu. Naravno, ukoliko najskuplja NBA franšiza ne bude uspela da nagovori Kevina Duranta da promeni klupske boje i preseli se na Istok.

Ukoliko se Njujork posveti Volu, najbolja opcija bi bila trejd tri ekipe, gde bi se zavrtela imena Frenka Ntilkine, Demijena Dosona, Kortnija Lija, te budućih pikova sa Drafta 2020. godine iz prve i druge runde. 

Džon Vol ove sezone ima prosek od 21 poena, osam asistencija, četiri skoka, dve ukradene lopte i jedne blokade na 24 utakmice i blizu 35 minuta u igri. 

Svakako, potencijalni prelazak Vola u Njujork bi značilo nešto novo za obe strane. Njujork bi posle nekog vremena dobio pravu zvezdu, dok bi za superstara ovo bio novi izazov u karijeri, bio bi lider ni manje ni više nego u Medison Skver Gardenu, gde svi žele da igraju, i nosio bi na leđima najskuplju franšizu. 

JOŠ SPORTA:

Savićević upozorava: "Biće tri strane u meču sa Kosovom, srpska, crnogorska i albanska..."

U Partizanu sigurni u jedno: "Avramović skinut zbog namere da pomogne Partizanu"

Ratno stanje ponovo seli Šahtjor!

Borjan ipak dobro, igraće protiv PSŽ-a!