"Kris Pol je užasan saigrač"

> 13:16

Mnogi košarkaši su stali na stranu Režona Ronda, koji se pre nekoliko dana sukobio sa Krisom Polom.

Enfild roud - kolevka fudbala

Pol i Rondo su se sukobili pre nekoliko dana i došlo je čak i do fizičkog obračuna, nakon što je Rondo pljunuo plejmejkera Hjustona. Oba košarkaša su suspendovana na po nekoliko utakmica, a pored Rondovih kritika na Polov račun iste je uputio i Krisov bivši saigrač Kenjon Martin.

"Ljudi nemaju poverenja u Krisa Pola. On radi stvari u svlačionici zbog kojih ga saigrači ne vole. Podmukao je. Svi misle da ima neki skriveni motiv, a košarku igra na jako sebičan način", rekao je Martin.

Martin se nalazio u "The Herd" podkastu novinara Kolina Kauherda, koji ga je zatim upitao da li je Pol najomraženiji saigrač sa kojim je igrao, na šta je K-Mart odgovorio potvrdno.

Rondo nije skrivao svoju netrpeljivost prema Polu, ali to je bilo i očekivano posle njihovog sukoba.

"Svi žele da veruju da je Kirs Pol dobar momak, ali oni ne znaju da je on užasan saigrač. Ne znaju kako se ponaša prema drugima. Pogledajte samo šta je uradio prošle godine, kada je pokušao da se obračuna sa Klipersima u njihovoj svlačionici", rekao je Rondo.

Martin nije jedini koji je podržao Ronda i osudio Pola, već je svoj kratak komentar imao da da i "Big Baby" Glen Dejvis.

"Igrao sam sa obojicom... Kris Pol je veoma loš saigrač", rekao je Dejvis.

Ovo nije prvi put da košarkaši javo iskazuju kritike Krisu Polu za svoj nadmeni stav i može se zaključiti da CP3 nije onakav kakvim se često prikazuje, ali se po pitanju incidenta na meču Lejkersa i Roketsa mora istaći to da je Rondo započeo sve pljuvanjem Pola, nakon čega je došlo do fizičkog obračuna.

JOŠ SPORTA:

Iz Arsenala u Totenhem? E to bi bilo....

Jokić bolji od Bjelice

Bobi i Teo ni u planu, Grifinovih 50!

Degenek se otvorio BBC-u, rat, Zvezda...