Neka se pazi GSW

> 19:55

Svi znamo da su Golden Stejt Vorioris napravili bezobrazno jak tim, četvorici velikih zvezda u vidu Stefa Karija, Kevina Durenta, Kleja Tompsona i Drejmonda Grina, dodat je ovog leta i bivši košarkaš Sakramenta i Nju Orleansa, jedan od najboljih centara današnjice Bugi Kazins.

DAMJANOVIĆ: “JEDINI CILJ JE POBEDA”!

Voriorsi su vezali dve titule, pa su sa novim pojačanjem istakli kandidaturu da vežu i treću, činilo se da niko ni bez Kazinsa nije mogao da im parira, a sa popularnim Bugijem postalo je jasno da će sve osim toga da osvoje novu titulu biti iznenađenje.

Ipak, Hjuston Roketsi su i minule sezone bili veoma blizu da ih u finalu Zapada pošalju kući, ali je povreda Krisa Pola uslovila da Voriorsi zaigraju u novom finalu, gde su preslišali LeBronove Kavalirse.

"Rakete" su tako rešile da im se tako nešto ne ponovi, angažovali su ovog leta i Karmela Entonija, zadržali najbitnije igrače, a izgleda da bi mogli da dobiju i još jedno ogromno pojačanje.

Naime, kako prenose mediji u SAD, Hjuston je zainteresovan za Džimija Batlera, koji je zatražio trejd od Minesota Timbervulvsa.

Kao prvi favorit za Batlerove usluge trenutno slovi Majami, koji je spreman da se odrekne i Gorana Dragića.

Ipak, ekipa iz Teksasa je videla svoju šansu, pa će pokušati da naprave dogovor sa "Vukovima" i Batlera priključe Hardenu, Polu i Melu Entoniju.

Tako bi zaista napravili paklen tim, koji bi definitivno mogao da ugrozi dominaciju "Ratnika" iz Ouklenda.

Ipak, pitanje je čega su spremni da se odreknu za Batlera, teško je poveravati da bi pustili Hardena ili Pola, pa čak i Klinta Kapelu, Entonija teško da bi Minesota prihvatila, pa će morati da naprave ozbiljnu matematiku, kako bi naterali Minesotu da posluje, možda je rešenje u sjajnom šuteru Eriku Gordonu.

JOŠ SPORTA:

Pepa ogrejalo sunce

Nadal neće da pravi gluposti

Nema opuštanja

Dobro je polufinale, ali mora više