Mirza Teletović završava karijeru?

> 21:11

Nezvanična informacija - Teletović završava svoju odiseju. 

Džeko: U Sitiju sam dobio nadimak koji ne volim; Savić, Nastasić i Jovetić su moja grupa!

Jedan od najboljih Bosanskohercegovačkih košarkaša svih vremena, Mirza Teletović će se možda povući i preuzeti poziciju predsednika Košarkaškog saveza Bosne i Hercegovine. 

Teletović je od zimus van košarke. Naime, zbog ugrušaka u plućima, propustio veći deo sezone 2017/18, a reporter Milvoki Baksa, Geri Vulfel je tada plasirao informaciju da je karijera ovog košarkaša završena.

Citiramo Vulfela, kada je u februaru ove godine izjavio sledeće: 

"Teletović je van parketa od decembra kada mu je dijagnosticirana plućna embolija i krvni ugrušci u plućima. To je bio drugi put da mu je dijagnosticirana ista bolest, nakon što se 2015. godine uspješno oporavio, no sada nije uspeo, te je okončao svoju karijeru."

Nakon toga, Mirza Teletović je u razgovoru sa Srđanom Radojevićem za SportKlub rekao da odmara i da, ukoliko se budu stvari otvorile i zdravlje bude okej, će se košarci vratiti. 

Nažalost, nezvanične informacije stižu da je ovaj košarkaš odlučio da ostavi košarku i preuzme fotelju u savezu. Ipak, posle godina turbulencija u KS BIH, Teletović će biti pravi izbor s'obzirom da je čovek iz košarke i da će učiniti sve kako bi savez vratio na zdrave noge. 

On je u karijeri igrao za Slobodu, Ostende, Tau Keramiku, Bruklin, Finiks, te Milvoki.

JOŠ SPORTA:

Terzić: Čuo sam se sa Batom posle derbija, pohvalio nas je

"Orlovi" napadaju polufinale, žele osvetu!

Nemci dobili bitku protiv ostatka Evrope - "Majnšaft" okuplja najbolje po drugi put

Barselona kuka kada gubi, ovoga puta na VAR