Saga Batler se nastavlja, umešan i Dragić

> 22:26

Možda Kokoškov bude profitirao?

Joveljić golom sezone za miran san Crvene zvezde

Džimi Batler želi da napusti Minesotu i to je svima stavio do znanja. U redu za njegov potpis se već nalaze Bruklin, Njujork, Klipersi ali i Majami koji važi za favorita. "Vrelina" je zainteresovana da napravi trejd sa Minesotom, a prema informacijama koje ima dobro upućeni novinar "ESPN-a" Adrijan Vojnarovski, u suprotnom smeru bi mogao da krene plejmejker Hita Goran Dragić. 

Slovena je mnogo napredovao i jedan je od najboljih, ako ne i najbolji, košarkaš Majamija, a u upravi smatraju da bi sa Batlerom tim bio konkurentniji sa njim nego sa Dragićem, te bi njega pustili u Mineapolis. 

U tom slučaju bi Minesota morala da se reši jednog plejmejkera, a tu su svoju šansu ugledali Finiks Sansi. Ekipa koju sa klupe od ovog leta predvodi srpski stručnjak Igor Kokoškov će pokušati da se uključi u trejd kao treća ekipa, kako bi u svoje redove preselili prvog pleja Timbervuvlsa Džefa Tiga. 

Opcija za Sanse je i mladi Tajus Džouns, ali nema sumnje da bi Kokoškov radije u svojim redovima video iskusnog Tiga. Bilo kako bilo, Batler je na izlaznim vratima Minesote, naredna destinacija bi mogao da mu bude Majami, a u tom slučaju bi Gorana Dragića od starta sezone gledali u društvu Karla-Entonija Taunsa u Mineapolisu. 

I Kokoškov bi u ovom trejdu mogao da dobije veliko pojačanje, Sansi će kao treći tim u trejdu pokušati da dođu do Tiga ili Tajusa Džounsa. 

JOŠ SPORTA: 

OI 2020 - Tokiju potrebno čak 80.000 volontera!

"Mitrović je žestok i zlostavlja defanzivce kao Kosta i Drogba"

Grizman: Bilo je teško leto, budio sam se u tri ujutru ne znajući šta da radim!

Spektakl na početku treće faze, Rusi ispustili pobedu!