Lejkersi dovode još jednu superzvezdu!

> 12:34

Lebron je stigao u Lejkerse, Klej Tompson je na pragu, a danas se pojavila informacija koja nam govori da bi i Entoni Dejvis uskoro mogao da pređe u Lejkerse.

Plava četa kreće u Bari!

Celu ti priču pokrenuo je upravo Entoni Dejvis, koji je raskinuo ugovor sa dugogodišnjum agentom i pristupio "Ključ grupi", čiji je vlasnik Rič Pol.

Malo upućeniji u dešavanja u NBA ligi znaju da je Pol jedan od najmoćnijih ljudi u svetu košarke. On je menadžer mnogim NBA zvezda. Između ostalih i Lebronu Džejmsu, sa kojim je i veliki prijatelj.

I odmah su krenule špekulacije o tome da će Dejvis biti igrač Lejkersa. Prvi je priču 'razradioBil Simons, NBA analitičar koji je napisao da ukoliko Dejvis zaista potpiše za PolaLejkersi mogu slobodno da puste u prodaju njegove dresove. Jasno je, dakle, što to znači.

Izvesno je da će Pol odmah Dejvisa poslati u Los Anđeles i upariti sa Kraljem, a možda i Tomsponom i napraviti novi "drim tim".

Naravno, daleko je još 2020, ali niko ne stavlja pod upitnik da bi s novim agentom Dejvisu bio otvoren put ka Lejkersima. Jedan od najboljih centara lige trenutno igra pod petogodišnjim ugovorom vrednim 127.000.000 dolara.

Sam igrač nekoliko puta je izjavio da su mu važne samo pobede i titule. Pa onda, gde bi imao bolje uslove za tako nešto nego pored Lebrona? 

Dejvis ima tek 25 godina i sigurno je da može još mnogo da napreduje. Tako da bi Lejkersi dobili igrača i za sadašnjost i budučnosti.

 

JOŠ SPORTA:

PARTIZANE, BRAVO, BRAVO!

Neki "novi Serhijo Ramos" - oduševio svet! (foto)

Kuva se na Old Trafordu - Naslednik Murinja je poznat

Milojević: A zašto ne bismo bili prvi u grupi?