Dugačak red za Lenarda, Boston, Filadelfija, Lejkersi...

> 18:59

San Antonio je, navodno, odbio ponudu Bostona za svog najboljeg košarkaša Kavaja Lenarda, pri isteku roka za trejdovanje u februaru.

Zvezda se zagrejala za Zlatibor (VIDEO)

Kako piše novinar ESPN Adrijan Vojnarovski, Sparsi i dalje nikako ne žele da trejduju Lenarda, ali su, uz pomenuti Boston, najzainteresovaniji su Filadelfija Seventisiksersi i Los Anđeles Lejkersi.

Povreda kvadricepsa limitirala je Lenarda na samo devet mečeva prošle sezone, a godinu pre toga je završio treći po glasovima u trci za MVP. 

Nesigurnost "Mamuza" oko ostanka prve zvezde ekipe, kao i njegovi prigovori, ali i priča da je Lenard bio spreman da igra, međutim nije hteo, poprilično su pokvarili odnos između dve strane. 

Lenard i trener ekipe Greg Popovič bi uskoro trebalo da se sastanu kako bi popričali oko "Kandžine" dugoročne budućnosti u ekipi. Sparsi imaju veliko pitanje pred sobom, a to je da li su spremni da mu ponude petogodišnji "supermax" ugovor u vrednosti od 219 miliona dolara. 

Ako bi Kavaj odbio tu ponudu, 2019. bi postao slobodan agent. 

Jedino sigurno je da u slučaju prvih naznaka nastavka neslaganja između Sparsa i Lenarda možemo odmah očekivati spekulacije i informacije oko njegovom eventualnom trejdu.

b92.net

JOŠ SPORTA:

Od naredne sezone ćemo gledati duel braće Inzagi!

Kostić na ceni!

Milenković od 30.000.000

Legendardni Leri Braun stiže u Italiju!