Kris Pol vrbuje Lebrona

> 16:05

Kris Pol je najveći meč (tačnije dva) u svojoj karijeri gledao sa klupe. Brzo je izašao iz Tojota Centra nakon poraza Hjustona od Golden Stejta.

Aljoša globtroter uzeo titulu i u četvrtoj državi!

Hjuston Roketsi nisu uspeli da prekinu dominaciju Golden Stejta na Zapadu, nedostajao im je jedan korak, poraženi su od aktuelnog šampiona u majstoriji konferencijskog finala.

Rušenje "ratnika" će "raketama" biti glavni cilj i naredne sezone, svesni su da im za to treba još jači tim, a prvi korak u tom smeru napravio je plejmejker Kris Pol.

Prema pisanju Njujork Tajmsa Kris Pol je krenuo sa pregovorima, ali naravno ostaje Kralju da sačeka finalnu seriju i odluči o svojoj budućnosti.

Tehnički uslovi postoje, čak je ceo tim Klivlenda rasformisan sredinom sezone i već tada su se postavljala pitanja da li se radi o pripremi na odlazak Džejmsa. Ovo što je ove sezone uradio Lebron je ravno čudu i sigurno da zazrevanje Filadelfije i oporavak igrača Bostona mogu itekako da ugroze Klivlend u narednoj sezoni.

S druge strane koliko god da je Džejms čudo od prirode, njemu treba jaka ekipa koja će se prošetati do plej-ofa a tek onda igrati na visokom nivou. 

Kris Pol ima 33 godine i nikada nije uzeo prsten, tako da ovaj trač njujorških novina deluje opravdan.

JOŠ SPORTA:

Oglasio se i predsednik Partizana nakon finala: Borba tek predstoji

Prvo Džerard pa sad i Lampard - Legenda Čelsija otišla u trenere!

Ninkoviću prija Australija

BUM! Zidan ode!