Sparsi spremili nov ugovor Lenardu

> 17:04

Dosta se pričalo o ovome poslednjih dana.

Ivić u Makabiju?

Da li će "kandža" ostati ili ne.

Ipak Sparsi su spremni da svom izdanku ponude novi ugovor. Kavaj Lenard se još uvek nije u potpunosti oporavio od povrede koju je zadobio još minule sezone. On je povredu zaradio još tokom regularnog dela sezone 2016/17, oporavio se za plej-of, a onda ga je Zaza Pačulija "nespretno" vratio u ambulantu u finalu zapadne konferencije minule sezone.

Jasno je da Lenard mnogo nedostaje ekipi Grega Popoviča, a krajem regularnog dela sezone, kada je bilo jasno da se krilni košarkaš neće oporaviti ni za plej-of, počele su priče o lošim odnosima između "Ludog Srbina" i "Kandže".

Danas su se pojavile informacije da je San Antonio spreman da ponudi svojoj prvoj violini "supermaks" ugovor, težak 219 miliona dolara, u trajanju od pet godina.

Lenard će paraf na takvu saradnju moći da stavi prvog jula, a u redovima Sparsa se nadaju da će u najskorijem roku moći da sednu za sto sa sjajni košarkašem, kako bi razgovarali o nastavku saradnje.

Ukoliko ipak dve strane ne dođu do dogovora, Sparsi će biti primorani da trejduju čoveka kojeg je Greg Popovič oslovio kao "buduće lice franšize".

JOŠ SPORTA:

Partizan doveo prvo pojačanje za novu sezonu!

Ljubomir Obradović okupio 28 igračica

Šamanić prelazi u Olimpiju?

Cedevita napušta Zagreb?