Simons poručuje Embidu da će uzeti mnogo titula

> 14:46

Seventisiksersi su jedno od najprijatnijih iznenađena sa početka sezone, međutim može se reći da su odigrali ispod očekivanja celu seriju sa Bostonom koji je lako prošao dalje.

Atletiko želi svog povratnika - zamislite njega i Koštu u paru!

"Ben i ja možemo mnogo da napredujemo. Imamo svetlu budućnost. Posle utakmice Ben je došao, pokazao mi svoje šake i rekao: Osvojićemo mnogo prstenova", izjavio je Embid posle meča.

Boston u finale konferencije ide na Klivlend, a trebalo bi da budu u kompletnom sastavu izuzev već ranije otpisanih Kajrija Irvinga, Gordona Hejvorda i Danijela Tajsa. 

"Osećam se kao da nisam hteo da bude gotovo. Mislim da sam mogao još mnogo toga da uradim. Za mene je ovo samo početak i imam dugačak put ispred sebe. Ovo mi je bila druga serija i tek učim, a stvarno sam dosta stvari naučio u ovoj seriji koje nisam u onoj protiv Majamija i to me čini boljim igračem, tako da sam zahvalan zbog tih prilika", rekao je, verovatno ruki godine, Ben Simons. 

Fila je ove sezone pobedila na čak 52 utakmice u regularnom delu, a jezgro ekipe im čine veoma mladi i talentovani igrači. Simons ima 21, Embid i Šarić po 24, a prvi pik prošlogodišnjeg drafta Markel Fulc, koji doduše mora još da opravda svoj talenat, samo 19.

JOŠ SPORTA:

Radonjić izgubio prvi put

Armani ulaže u budućnost - želi filijalu u ABA?

Viola prati Jankovića

Romario savetuje Žesusa - Imati dovoljno seksa jeste jedan od mojih saveta