Klivlendu brejk u Torontu nakon produžetaka

> 08:22

Toronto je imao pobedu u rukama protiv vidno umornih igrača Klivlenda

KLS: Partizan izbegao iznenađenje, dobio na suv kvalitet!

Već nakon prve četvrtine prednost je iznosila 14 poena (33:19) a takav status imali su sredinom treće četvrtine. Uprkos tripl-dablu (26 p, 11 sk, 13 as), Lebron se nije proslavio procentima u poslednjem kvartalu i produžecima (3/15). Kevin Lav, koga je terorisao Jonas Valančijunas, ubacio je tek 7 poena za 34 minuta.


Upravo je ulazak Tristana Tompsona umesto Lava doneo osveženje Kavsima i on je pred svojim "zemljacima" zabeležio 14 poena i 12 skokova. 

Džejms je 19 sekundi do kraja meča doveo svoj tim do prvog izjednačenja, da bi u preostalom vremenu Toronto ispustio tri šuta za pobedu i gledali smo produžetke. Klivlend je u nadoknadi bio mnogo precizniji mada je Fred Vanvlit imao šansu da u poslednjim sekundama donese pobedu domaćina. 

To se nije dogodilo za šta su zaslužni bili Džejar Smit sa 20 i Kajl Korver sa 19 postignutih poena. Za Torono Demar Derozan je postigao 22 poena, a Jonas Valančijunas je zabeležio dabl - dabl sa 21 poenom i isto toliko skokova. Kajl Lauri je postigao 18 poena uz 10 asistencija

JOŠ SPORTA:

Ferstapen: Obojica znamo da, ono što se dogodilo, nije dobro za ekipu

FIA odobrila promenu pravila, trke Formule 1 biće mnogo atraktivnije

Od Ubera do prvog pika na draftu!

Radonjić nastavlja - 7/7