Jedan od najboljih košarkaša sveta u poslednjih 20-ak godina Kobi Brajant više nego patetičnim pismom najavio kraj karijere na kraju sezone

SUVA PATETIKA: Kobi: Draga košarko... volim te zauvek

> 09:52

"Draga košarko,

Od kada sam umotavao tatine čarape i pogađao zamišljene šuteve za pobedu, znao sam jedno: Zaljubljen sam u tebe. Volim te toliko mnogo i sve sam ti dao, preko misli i tela, do duše. Kada sam imao šest godina, onako zaljubljen u tebe, nikada nisam video kraj tunela. Video sam samo sebe kako istrčavam iz jednog. I trčao sam. Trčao sam gore-dole na svakom terenu, posle svake izgubljene lopte, zbog tebe. Dao sam ti srce, jer iz njega ide mnogo više. Imao sam i lepe i ružne momente, kroz znoj i bol, ali ne zbog izazova, već zbog tebe. Sve sam uradio za tebe, a ti si mi omogućila da se osećam živo.

Ostvarila si šestogodišnjaku njegov san u Lejkersima i zbog toga ću te uvek voleti. Ali ovako opsesivno ne mogu još dugo. Ovo je sezona kada ću se oprostiti.

Moje srce može da izdrži, mozak takođe, ali telo kaže da je vreme za kraj. I to je ok. Spreman sam da te napustim. Želim da znaš da oboje možemo da uživamo u svakom trenutku, i lepom i ružnom. Jedno drugom smo dali sve što smo imamo.

I oboje znamo, šta god da ću raditi, uvek ću biti taj klinac sa umotanim čarapama, kanta je u ćošku, ostalo je još pet sekundi, lopta je u mojim rukama. Pet...četiri...tri...dva...jedan.

Volim te zauvek,

Kobi."

Još sporta:

NBA: Bjelica dvocifren bez promašaja!

Pogledajte nepogrešivog Bjelicu protiv Klipersa (VIDEO)

Atletiko teško oslabljen čak četiri meseca!