Srbija bez Lučića napada Grčku!

> 20:35

Srbija će u ponedeljak imati pomoć samo Stefana Jovića i Vasilija Micića. 

Srbija pobedom otvorila prvenstvo Evrope!

Srbija nakon današnjeg poraza, mora da pobedi Grčku, kako bi stekla prednost pred poslednji prozor kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u košarci naredne godine. 

Ranije je bilo najavljeno da će ekipi u ponedeljak pomoći Lučić, Jović i Micić, ali to tako neće biti u kompletu. Naime, Lučić se danas vratio u Nemačku zbog problema sa ramenom. 

"Očekuje nas utakmica sa Grčkom, u kojoj ćemo nadam se biti jači za Stefana Jovića i Vasilija Micića. Nažalost, u timu neće biti Vladimir Lučić, koji je zbog povrede ramena i terapije, morao da se vrati u Nemačku", rekao je Đorđević. 

"Orlovi" su propustili šansu da jednom nogom zakorače ka Mundobasketu u Kini, ali su podbacili (22 izgubljene lopte) i zakomplikovali svoju situaciju. 

Tim Aleksandra Đorđevića pred poslednj tri meča ima skor 5-4, samo pobedu više od Izraela koji će gostovati u februaru u Beogradu. Srbija sada mora da pobedi neporaženu Grčku u ponedeljak u "Pioniru" da bi na "pol" poziciji dočekala poslednji kvalifikacioni "prozor" u kojem će osim meča sa Izraelom, igrati i sa Estonijom u gostima.

JOŠ SPORTA:

Pirejci žele još jednog "Partizanovca"

Gaučosi savladali "osakaćene" Amerikance

Stiže "Deda Mraz" u Humsku?

Kako overiti vizu za Kinu?