Đorđević: Spremni smo, moramo da gledamo u svoj tanjir i poboljšamo igru!

> 19:09

Poraz od Grčke je prošlost i selekcija Aleksandra Đorđevića se okreće narednom protivniku - Estoniji. 

Čelsi u stopu prati Liverpul, Arsenal ušao u seriju!

"Ova utakmica nas čeka posle teške utakmice na Kritu u kojoj je Grčka zasluženo slavila. Nismo na najbolji način odigrali tu utakmicu, ušli smo u pogrešan način traženja rešenja, tražili su individualna rešenja u napadu, što je bilo pogrešno. Pogotovo ne u ovom momentu spremnosti igrača", poručio je Đorđević,

Đorđević govori šta je trebalo bolje da se učini na Kritu.

"Mislim da je kroz odbranu trebalo da se tražimo. Pravili smo indivudalne greške, šut nas nije hteo...nisu ušle lopte koje je trebalo da uđu...Vidi se da to nije ta forma potrebna za tako zahtevnu utakmicu. Grci su imali mnogo veću želju, pomognuti publikom zasluženo su pobedili, ponavljam. Šteta, ali idemo dalje".

Sada se stavlja akcenat na Estoniju. 

"Utakmica protiv Estonije je jako bitna, ne smemo da napravimo pogrešan korak. Nemamo mnogo informacija, spremni smo, moramo da gledamo u svoj tanjir i poboljšamo igru ako hoćemo da dođemo do željene pobede", smatra Đorđević i veruje da poraz u Grčkoj ne menja drastično situaciju na tabeli:

"Ne komplikuje s obzirom na sve. Bilo bi za nas pozitivnija pobeda nego što je poraz negativan. Ali, mnogo puta smo igrali sa Grčkom, verovatno i oni izvukli svoje pouke. Imaju mnogo karaktera i iskustva, jednostavno bili su bolji. Ne treba sad da gledamo druge rezultate, treba samo da gledamo u nas, da igramo sa većom željom, da imamo žestinu koja nas je krasila i koju u pojedinim momentima nismo videli. Odatle ćemo da krenemo".

Na kraju Đorđević zna da će njegovi puleni pokazati snažnu reakciju u nedelju uveče. 

"Sigurno, to su profesionalci, i na ovom nivou sigurno će imati reakciju. Ponos je jako bitan faktor u DNK ovih igrača", zaključio je Đorđević. 

JOŠ SPORTA:

Partizan u polufinalu na prestižnom turniru u Mađarskoj!

Paunoviću isteklo vreme?

Stojković i Rikardo spasioci Partizana - loše je ovo, mnogo loše...

Delfini ostali kraktih rukava