Jokić definitino otpada, Bjelica i Bogdan su tu

> 08:45

Jovica Antonić otkrio ko će se od NBA asova odazvati pozivu. 

Gvardiola vratio Crnogorca u Mančester siti

Saša Đorđević je objavio spisak igrača na koje će računati u septembarskom prozoru u okviru kvalifikacija za Mundobasket 2019. godine. Na tom spisku našli su se svi naši košarkaši koji nastupaju u NBA ligi.

Ipak, Nikola Jokić definitivno otpada sa tog spiska, saopštio je Jovica Antonić, pomoćni trener Saleta Đorđevića u našoj reprezentaciji.

"Na spisku su 24 igrača da bismo mogli da izaberemo one koji budu u mogućnosti i spremni da igraju, a već smo prolazili situacije da 10-12 ne mogu ili neće. Mislim da nećemo moći da računamo na Jokića.

Sa Bogdanovićem i Bjelicom je čista situacija, biće dostupni za ove dve utakmice. Nadamo se da ćemo moći da računamo i na Teodosića i Marjanovića, samo je pitanje kog dana će se priključiti reprezentaciji. Slično je i sa igračima iz evroligaških klubova, koji su počeli pripreme za sezonu i traže da se pomeri dolazak njihovih reprezentativaca. Situacija nije komforna. Prijavili smo toliki broj igrača da nas okolnosti ne bi iznenadile", rekao je u intervjuu za "Novosti" Jovica Antonić.

JOŠ SPORTA:

"Grobari" glasni pred Bešiktaš (VIDEO)

Zaboravljeni Kolumbijac se vraća na velika vrata

FIFA uzela FS Urugvaja pod svoje

Jovanovski do prve pobede posle skoro tri godine