Đorđević saopštio spisak za treći prozor

> 15:27

Aleksandar Đorđević je saopštio spisak srpskig košarkaša na koje može da računa za treći prozor kvalifikacija za Svetsko prvenstvou Kini.

Kad je teško LEBRON!

U petak 15. juna će se okupiti igrači i stručni štab. U Beogradu će trenirati pet dana a onda se sele u Novi Sad do 28. juna.

Srbija će dan kasnije odgrati utakmicu u Gruziji protiv domaće selekcije, a 2. jula u Novom Sadu protiv Nemačke.

Ovo je spisak Saše Đorđevića:

Nemanja Bjelica (Minesota Timbervulfs), Miloš Teodosić (LA Klipers), Boban Marjanović (LA Klipers), Nemanja Nedović (Unikaha), Dragan Milosavljević (Unikaha), Marko Gudurić (Fenerbahče), Nikola Kalinić (Fenerbahče), Stefan Jović (Bajern), Vladimir Lučić (Bajern), Luka Mitrović (Bamberg), Dejan Musli (Bamberg), Marko Simonović (Zenit), Miroslav Raduljica (Đangsu Dragons), Nikola Milutinov (Olimpijakos), Vasilije Micić (Žalgiris), Stefan Peno (Alba), Aleksa Avramović (Vareze), Dejan Todorović (Bilbao), Stevan Jelovac (Nižnji Novgorod), Ilija Đoković (Borac Čačak), Ognjen Dobrić (Crvena zvezda), Aleksa Radanov (Crvena zvezda), Dejan Davidovac (Crvena zvezda), Đorđe Gagić (Partizan), Nikola Mišković (Mega Bemaks).

Kada je reč o Nikoli Jokiću, on je nedavno izjavio da da ima dogovor sa selektorom da ne igra ovo leto, dok je Bogdan Bogdanović imao intervenciju na kolenu.

U sklopu priprema za ove dve kvalifikacione utakmice, odigraće se dve prijateljske utakmice zatvorenog tipa.

JOŠ SPORTA:

Iliev: Ne želim da pričam ništa, sigurno će biti odlazaka

Partizan - Od njega se puno očekivalo, sad ga stavljaju na transfer listu

Rodić: Ja ću sve učiniti da budem dostojna Kolarova alternativa!

Hamilton i Alonso se smorili u Monaku!