Micov i Gudaitis ne idu iz "prestonice mode"

> 22:46

Olimpija iz Milana je obezbedila dva bitna igrača za narednu sezonu. 

Možda se san i ostvari - Trio iz Londona krenuo u poteru na Perišića!

Kako piše Gazeta delo Sport, Micov i Armani imaju dogovor oko produžetka saradnje. Milano će to sve objaviti na kraju sezone. Nije precizirano na koliko će ugovor biti potpisan, a spekulisalo se da će to biti na dve godine. To što važi za Micova, važi i za sjajnog Gudaitisa. Gazeta piše da će i on ostati još godinu dana u dresu Olimpije.

Litvanac ima ugovor koji ističe 2021. godine, ali je odlučio da pomeri NBA klauzulu sa ovog leta na 2020. godinu. Klivlend želi da ga dovede u NBA, ali Gudaitis koji je u februaru pokidao prednje ukrštene ligamente, će ostati u Italiji još jednu sezonu. Verovatno je procenio da mu je posle ovako teške povrede pametnije da ostane još jednu sezonu u Milanu pa da posle nje proba da ode u NBA ligu.

Ova sezona je bila od sjaja do očaja za Olimpiju iz Milana. Delovalo je u jednom momentu da će Armani sigurno biti u TOP 8 Evrolige, ali potom je ekipa iz Grada mode upala u kontraritam i završila je kao 12. To nije ukočilo planove Milaneza, a danas je najavljeno da će Vladimir Micov i Arturas Gudaitis produžiti ugovore na kraju sezone.

JOŠ SPORTA:

Kriza udara Olimpijakos? Tupan otišao zbog dugovanja!

Naingolan otvoreno o svemu, o Monćiju, Ikardiju, burnom životu: "Da nije došao Monći, verovatni nikad ne bih napustio Romu"

Divac i Volton se dogovorili!

Totenhem dovodi Makedonca za 20.000.000 evra!