Najbolji igrači protiv kojih sam igrao? Počeću od Navara, Spanulisa, Parkera, Bogdanovića...

> 12:00

Španski košarkaš Serhio Ljulj pričao je o svemu vezanom za njegov sport, a pohvale je poslao i na račun Bogdana Bogdanovića.

Đoković otkrio "male" tajne

Ljulj je, u intervjuu za "Eurohoops", imao zadatak da odabere najbolje igrače protiv kojih je igrao u karijeri.

"To je baš komplikovano. Počeću od Huana Karlosa Navara, jedan od najtežih igrača za čuvanje. Takođe tu su i Spanulis, Toni Parker. Zatim, Bogdan Bogdanović koji sada igra sjajno u Sakramentu, Kalates… svi oni igraju odlično. Izabrao sam njih petoricu jer sam imao zadatak da ih čuvam i vrlo dobro znam koliko je to teško", rekao je Ljulj.

Zvezda Real Madrida je kao najvećeg protivnika u španskom prvenstvu istakla Barselonu, koju sa klupe predvodi srpski stručnjak Svetislav Pešić.

"Jasno je da Barselona ima odličnu sezonu. Izgleda kao da znaju kako da nas pobede. Nekoliko puta su nas ove sezone pobedili, uključujući i to fina Kupa. Ali, sezona je duga. Utakmice protiv Barselone su uvek posebne, to je meč koji svi vole da igraju. Nadam se da ćemo protiv njih igrati u finalu domaćeg prvenstva i da ćemo ih pobediti", istakao je Ljulj.

Prognoziranje učesnika evroligaškog Fajnal fora ni za njega nije bilo lako.

"Teško je prognozirati to. Verujem da će Fenerbahče i CSKA biti tamo, očekujem da se Real Madrid plasira na Fajnal for. Četvrto mesto bih dao Efesu ili Barseloni", rekao je Ljulj.

JOŠ SPORTA:

Aldervejreld spasio Liverpul!

Ajaks dobio PSV, Tadić opet pogodio!

Braća Brajan osvojila Majami: "Pre osam meseci sam imao operaciju i doktor me je otvorio, mislio sam da više neću igrati"

Federer pokorio Majami i "Hard Rok" Stadion!