Petrović započeo, Rađa odgovorio: "Nije lako živeti u senci i biti 'samo' brat velikog Dražena Petrovića"

> 11:29

Dino Rađa, predsednik KS Hrvatske, žestoko je odgovorio Aleksandru Petroviću na njegovu prethodnu izjavu o neuspehu reprezentacije Hrvatske.

Tadić među devetoricom veličanstvenih: LEKIP DAO DESETKU!

"Kockasti" nisu uspeli da se plasiraju na Svetsko prvenstvo u Kini, pošto su doživeli fijasko u kvalifikacijama.

Nekadašnji selektor Hrvatske Aca Petrović oštro je kritikovao Košarkaški savez u izjavi za Sportklub.

"Sportski savez ne postoji. Postoji samo predsednik Stručnog saveza koji gotovo autonomno donosi donosi sve odluke. Radi se o Dini Rađi. On mi je svojevremeno rekao: 'Ok, ti si taj'", rekao je Aco i dodao: 

"Postavio je Skelina, a posle dva početna poraza brzo ga je maknuo pa instalirao Anzulovića. Nakon što je Anzulović podnese izveštaj, odnosno nakon što se vidi hoće li Cedevita igrati Evroligu ili ne, Anzulović će dobiti otkaz i neko novi, čitajte između redova, će dobiti u ruke reprezentaciju Hrvatske". 

Hrvatska je odigrala veoma loše u kvalifikacijama, gubila je mečeve od Holandije, Mađarske i drugih nižerazrednih selekcija i zbog toga ih nećemo gledati u Kini. 

Posle prozivke Petrovića, Rađa je brzo odgovorio: "Nije lako živeti u senci i biti 'samo' brat velikog Dražena Petrovića. Očito Aci treba pažnje pa izlazi s ovakvim izjavama. Ovim putem ga pozdravljam i više od toga nemam potrebe govoriti", kratak je i jasan bio Dino Rađa u izjavi za "tportal.hr".

JOŠ SPORTA:

Razmišljao o završetku karijere, Benfika traži 100 miliona!

DUŠAN SILNI (VIDEO)

ZA DESET! (VIDEO)

Boston preslišao Golden stejt!