"Teodosić je u NBA stigao sa navikama da puši cigarete i pije van terena"

> 16:17

Američki novinari nisu imali lepe reči za sada već bivšeg košarkaša Los Anđeles Klipersa Miloša Teodosića.

Radojević: "Jedva čekam povratak u bazen, da ponovo radim ono što volim"

Teodosić je leta 2017. godine napustio CSKA iz Moskve i preselio se u LA, gde se priključio Klipersima, ali je posle neuspešnih godinu i po dana u NBA ligi dobio otkaz.

Novinar ESPN-a Zek Lo pričao je sa novinarom Ringer-a Džejsonom Konsepsionom u svom poznatom podkastu, a jedna od tema bio je upravo srpski plejmejker.

Teodosić je najzanimljiviji pomenutoj dvojici bio zbog svojih loših navika – pušenja i alkohola. 

"Miloš Teodosić je došao u ligu sa 30 godina i navikama da puši cigarete i pije (alkohol) van terena. Nije puno pio, ali je voleo da živi život. Svi u NBA su znali da on neće uspeti, svi su pričali da je 82 utakmice previše za njega", rekao je Lo. 

Konsepsion se uključio u razgovor, a Teo nije dobio baš najbolje komplimente od njih dvojice. 

"Miloš je bio prototip igrača koji je izgledao kao da je sigurno došao iz Evrope i pušio. To nije šala, on je stvarno pušio. Uvek je izgledao kao da je prethodno veče proveo u nekom srpskom lokalu igrajući bekgemon"

Lo, navijač Njujork Niksa, prisetio se dela karijere Alekseja Šveda, trenutno košarkaša Himkija, koji je proveo u timu iz "velike jabuke". 

"Obožavao sam da ga gledam, bio je toliko smešan i loš u isto vreme. Kretao se kao NBA igrač, ali nikada ništa dobro iz toga nije uradio. Mislim da je on u konkurenciji za najgoreg defanzivca u istoriji lige, konstantno je bio dva metra od igrača kojeg je čuvao. Nije hteo kontakt, nije hteo da pomiriše igrača, toliko je daleko stajao", usaglasili su se Konsepsion i Lo. 

Njih dvojica su pričali i o još nekim problemima u skorijoj prošlosti Niksa, kao što je ugovor od 10 miliona Ronu Bejkeru, ali i pohvalili sada već penzionisanog argentinskog plejmejkera Pabla Priđionija, koji je nažalost "u ligu došao sa 57 godina".

JOŠ SPORTA:

Rodžer juri "istoriju"

Omaž legendama se nastavlja, Rej Alen stigao na red!

Espanjol će ponovo biti popularan - 40 miliona Kineza gledalo utakmicu!

Peres zacrtao: Poketino ili "posebni"