"Luč je kul, iako Srbe nešto ne volim"

> 14:03

Košarkaš Bajerna Devin Buker je u izjavi za magazin minhenskog pohvalno pričao o Lučiću, ali je takođe naveo da baš ne voli Srbe.  

Koji je tvoj problem? (VIDEO)

Magazin minhenskog kluba koji izlazi na "Youtube" ovoga puta nam je doneo priču o reprezentativcu Srbije Vladimiru Lučiću. Naš košarkaš je jedon od najvažnijih šrafova u mašineriji Dejana Radonjića i saigrači imaju samo reči hvale za njega. 

"Ima veliko iskustvo igranja, bio je kapiten Partizana. On je sjajan igrač da ga imate u timu, jedan je od najboljih igrača sa kojima sam igrao, pogotovo u nemačkoj ligi", rekao je Brejdon Hobs. 

Lepe reči za Lučića imao je i Danilo Bartel, a onda je na red došao Amerikanac Devin Buker. 

"Luča je kul. Znate on je Srbin, a ne volim nešto Srbe, ali Luč je kul. Na terenu je sjajno igrati sa njim", rekao je u šali Devin Buker. 

Buker je u Minhenu od 2016. godine, a ove sezone "nema sreće" jer u Bajernu igraju čak četvorica Srba (Jović, Dangubić, Mačvan, Lučić), dok je na klupi crnogorski stručnjak Dejan Radonjić. 

"To je bila samo šala. Stalno se šalimo jedni s drugima. To je naš način", rekao je Buker i naveo da je izjava loše protumačena. 

Izjave Hobsa, Bukera, Bartela i Mačvana, a koje su u vezi sa Lučićem pogledajte od 11:45.

JOŠ SPORTA:

EK: Ubedljiv poraz Zvezde kod kuće

Aljoša Mitrović pravi "globtroter"

"Realno, moramo još mnogo da učimo..."

Španija odlučila - Kosovo će biti dobrodošlo na njihovu teritoriju!