Feldin otvoreno o Zvezdi: Dugovali su mi pare, bilo je tu dosta toga...

> 15:52

Džejms Feldin je ovog leta napustio Zvezdu i rešio je da otvori dušu i kaže sve šta oseća.

Murinjo došao i video i odlučio - 50 miliona na stolu?

Reprezentativac Dominikanske Republike je u razgovoru za "TalkBasket.net" pričao o Zvezdi, ali o tome kako se prilagodio na život u svojoj novoj ekipi Hapoelu iz Jerusalima.

Feldin je proveo godinu dana u Beogradu i sa Zvezdom osvojio titulu šampiona Srbije, ali nije uspeo da ostvari glavni cilj – plasman u Evroligu. 

"Ovo leto je bilo dugo i teško za mene. Imao sam opciju da ostanem u Beogradu, ali ekipa se nije plasirala u Evroligu i nisu mogli da se odluče da li me žele ili ne. Bilo je tu problema i sa novcem jer su mi dugovali plate u vrednosti od nekoliko meseci. Bilo je tu dosta toga... Na kraju su odlučili da me ne žele i to su uradili tek 5. avgusta, kada je bilo prekasno da nađem angažman u nekoj evroligaškoj ekipi", rekao je razočarani Feldin. 

Bivši igrač Zvezde i Panatinaikosa ističe da je želeo da igra u Evroligi, ali i da je bez mnogo razmišljanja prihvatio poziv Hapoela koji se takmiči u FIBA Ligi šampiona. 

"Hapoel je me pozvao dan nakon što sam otpušten, ja sam se raspitao oko te ekipe i moj najbolji drug (Edgar Sosa) mi je rekao da prihvatim bez razmišljanja. Bio sam frustriran jer sam želeo da igram Evroligu, ali svi su mi rekli da je igrati u Jerusalimu najbolja stvar, pored Evrolige. Srećan sam zbog svoje odluke jer sada živim i igram u svetom mestu kao što je Jerusalim", dodao je Feldin. 

Feldin je dao svoje mišljenje o očekivajima u Evroligi ove sezone. 

"Nadam se da će Panatinaikos osvojiti, to je sve. Želim da odu na Fajnal for i pobede. Pošto se više ne takmičim (u Evroligi), ne zanima me previše", jasan je dominikanski bek.

JOŠ SPORTA:

"Ako niste fokusirani protiv Bobija, on vam strpa 20 poena i 12 skokova"

Nešto je trulo u reprezentaciji Nemačkoj

Osveta se servira hladna

"Ti si jedan od najboljih tenisera u istoriji"