Šeškus o braći Bol: Da ih nismo pažljivo posmatrali ne bi ni trenirali

> 22:13

Trener litvanskog Vjutautas Prienaia, Virginijus Šeškus je svašta rekao o porodici Bol. 

UEFA kaznila i PAOK

Naime, prošlu polusezonu su u Litvaniji proveli Lamelo i Lianđelo Bol koji su bez mnogo uspeha igrali u prvoj tamošnjoj ligi. Bez obzira što nisu igrali na visokom nivou, medijski su bili dosta ispraćeni. 

Klub je u svom saopštenju naveo i to da su Lavar i njegova deca pokušali da unište klub. Trener ekipe Virginijus Šeškus otkrio je neke detalje iz života sa porodicom Bol. 

"Kada se odnos između nas pogoršao, njih je bilo baš briga. Izgledalo je kao da su navijali za protivnike. Poštujem Đela (Lianđelo Bol), on je dobar dečko, ali njegov otac (Lavar) ih previše pritiska", izjavio je Šeškus, a preneo litvanski novinar Donatas Urbonas. 

Šeškus se dotakao i najmlađeg člana porodice Bol Lamela, koji poseduje ogroman talenat, ali i još veći ego. 

"On će imati dosta problema ako ga neko ne natera da naporno radi. Veoma je talentovan, ali lenj. U Prienaiu smo pokušali da im popravimo ishranu, ali oni su radili šta su hteli. Da ih nismo pažljivo posmatrali ne bi ni trenirali", dodao je Šeškus. 

Treći brat porodice Bol Lonzo je najuspešniji, s obzirom da je 2017. godine izabran drugom mestu NBA drafta od strane Los Anđeles Lejkersa.

JOŠ SPORTA:

Barselona našla zamenu za De Jonga, Slovenac na radaru

Agasi tvrdi da Zverev i "kompanija" mogu da zamene Noleta, Rafu i Rodžera - Da li mogu?

Nakon Zvezde, UEFA kažnjava i Partizan - šta je sa Šturmom i flašom u glavu?

Vraća se Janko Tipsarević!