Pjaniđani objasnio šta je potrebno da bi se Zvezda pobedila u Beogradu

> 21:54

Trener košarkaša Milana rekao je na konferenciji za štampu, da je ekipama potrebno "nešto više" da bi pobedile Zvezdu  u Beogradu. Takođe, Pjaniđani se izvinio za nesportski potez Mbajea u finišu meča.

VOŠA DOVODI BIVŠEG NAPADAČA ANDERLEHTA

"Mislim da su stvari proste. Istina je da smo dobili na poslednja dva gostovanja, ali nismo konzistentni, nismo toliko dobri da dobijemo na ovakvom terenu, jer je drugačija atmosfera. Mi smo šest od naših sedam pobeda ostvarili protiv španskih klubova, jer smo igrali dobru košarku, ali da biste dobili u Beogradu, potrebno je nešto više. Da se borimo unutra, da imamo kontre, nešto mentalno, pa onda da se borite. Imamo previše novajlija za Evroligu, a danas smo igrali protiv dobrog defanzivnog tima, koji se dobro kreće", rekao je Pjaniđani.

Pjaniđani se izvinio zbog nesportskog poteza Mbajea, koji je iznervirao domaću publiku, kada je na kraju uzeo loptu i dao koš, iako je Pjaniđani svojim igračima pokazao da je utakmica gotova. Italijanski stručnjak je objasnio da razume reakciju publike, ali da je u pitanju greška.

"I ovo vam možda govori o tome da imamo mnogo početnika u Evroligi, koji ne razumeju ovakve stvari. Ja sam igračima pokazao da je utakmica gotova, krenuo sam da se pozdravim sa suparničkim trenerom, nisam ni video tu situaciju. Izvinio sam se odmah, nije u pitanju nikakvo nepoštovanje, niti bilo šta slično. Nekad imam probleme da naučim nešto svoje igrače, ali mislim da je ovo problem koji je on već sam naučio", rekao je Pjaniđani.

JOŠ SPORTA:  


ZVEZDA ODLUČILA - Evo gde će igrati Boaće u nastavku sezone 

Siti nastavlja da troši - Stiže Fred za 44.5 miliona! 

Sledeće godine napadaju titulu - Čelzi plaća 119 miliona funti za zvezdu Reala 

Dug Partizana narastao preko 20 miliona evra