Zvezda dobila specijalnu pozivnicu za završni turnir Evrolige!

> 16:50

KK Crvena zvezda mts dobila je od Evrolige posebnu pozivnicu za učešće na završnom turniru juniorske EL, koji će se održati u Vitoriji 16-19. maja.

Roni Osaliven ispisuje istoriju! (VIDEO)

Zvezda je osvojila junuorsku EL 2014. godine u Milanu, a potom je još dva puta igrala u finalima u Madridu i Berlinu.

"Ova pozivnica predstavlja veliko priznanje za klub i rezultat je predanog rada svih ljudi u klubu. Takođe, ovo je nastavak odlične saradnje i partnerskog odnosa koji KK Crvena zvezda mts ima sa Evroligom već dugi niz godina, i to ne samo kroz odličnu organizaciju juniorskog kvalifikacionog turnira, već kroz promociju i realizaciju svih važnih projekata i programa Evrolige. Zahvaljujemo se Evroligi i ovu pozivnicu vidimo kao obavezu, ali i veliko priznanje i poverenje te organizacije, za sve do sada urađeno. Ostaje nam da se potrudimo i da opravdamo ovo poverenje i u Vitoriji", rekao je direktor kluba Filip Sunturlić. 

Na turniru u Vitoriji za trofej će se boriti ekipe Reala iz Madrida, Žalgirisa iz Kaunasa, Valensije, Mega Bemaksa (pobednici kvalifikacionih turnira), dok su specijalne pozivnice uz Crvenu zvezdu dobili prošlogodišnji šampion Ritas te ekipe Makabija i Bajerna. Crveno-beli će igrati u grupi sa ekipama Reala, Valensije i Ritasa. 

KK Crvena zvezda mts želi puno sreće juniorskom timu kluba na završnici u Vitoriji, jer su to svojim igrama i ponašanjem kroz celu sezonu u više takmičenja i zaslužili. 

Nakon 8 uzastopnih trijumfa na kvalifikacionim turnirima, Crvena zvezda mts će se i devete godine naći na završnom turniru, jer je vrednim radom celog kluba uverila Evroligu da je važan i nezaobilazan deo svih vrednosti i ciljeva koje promoviše ova organizacija.

JOŠ SPORTA:

Milivojević: "Moram da se oglasim, Krstajić je ponovo slagao!"

Šok za šokom u Partizanu: Iliev podneo ostavku!

Kratko je trajalo - Kutinjo se vraća u Englesku kod omraženog Liverpulovog rivala?

Griliš će ovaj dan pamtiti: "Čak i pored udarca ovo je bio jedan od najboljih dana u mom životu"