Trinkijeri: "Očekujem dobru utakmicu, jako tešku za nas"

> 17:08

Košarkaši Partizana će sutra od 18 igrati prvu utakmicu u Top 16 fazi Evrokupa sa Ritasom u Viljnusu.

Lajović pobedio i ostvario renking karijere!

Početak Top 16 faze je svakako veoma bitan za crno-bele koji su dobrim utakmicama u finišu prvog dela takmičenja uspeli da se izbore za nastavak takmičenja.

Trener crno-belih Andrea Trinkijeri kaže da je svaka eventualna pobeda u ovoj fazi plus više za njegov tim.

"Mi smo napravili sprint na kraju prve faze Evrokupa,uspeli smo da se uvalimo, baš da se uvalimo u Top 16. Sada, Ritas, Fenerbahče, Real Madrid…sve je isto. Svaka utakmica je šansa da budemo bolji i da probamo nešto da napravimo. Nismo favoriti, mi smo ušli baš na kraju, ali moramo da igramo.

Još ne znam fizionomiju grupe, mada mi se čini da je dobra grupa, Ritas je kao četvrti ušao, ali ima kvalitet fantastičan, sad je potpisao evroligaškog centra,videćemo. Očekujem dobru utakmicu, jako tešku, ali uživamo u tome", istakao je Trinkijeri.

Centar Partizana NIS, Đorđe Gagić, je pred polazak na put poručio da je želja svih da u novoj 2019. startuju pobedom.

"Godinu smo završili jako bitnom pobedom u ABA ligi, kao što smo želeli. Sada bi bilo dobru da novu počnemo još jednom pobedom. Jednostavno, spremali smo se za tu utakmicu, nema opuštanja, nema novogodišnje euforije., fokusirani smo na utakmicu. Neće nam biti lako, dobra su ekipa, ozbiljan klub, igrali su dugo Evroligu, ali smo se za takvog protivnika i pripremali", zaključio je Gagić.

JOŠ SPORTA:

Teniski klasik - Rodžer bolji!

Zaboravljena Zvonareva bolja od Jorovićeve

U Njujorku hvale Jokića: Taj veliki momak je pravi čarobnjak!

"Marki" više prija Mesi nego Modrić!