Čanak: Hoćemo da ponovimo Zagreb

> 14:43

Trener Partizana Nenad Čanak rekao je da će njegova ekipa pokušati da dobro izdanje protiv Cedevite potvrdi u predstojećoj utakmici Evrokupa protiv Trenta.

Ronalda tužila Amerikanka za silovanje!

"Naš sutrašnji rival, ekipa Trenta, ima dobro ukomponovan sastav, kao i trenera koji dugo radi u klubu i ima kontinuitet u radu. S naše strane, mi ćemo pokušati da dobro izdanje iz Zagreba, naročito iz prvog poluvremena, potvrdimo u Italiji", rekao je Čanak za klupski sajt. 

Crno-beli su rano jutros odleteli za Veneciju odakle će se autobusom prevesti do Trenta gde ih sutra očekuje prvi meč u Evrokupu. 

"Još prilikom žreba smo znali da će nas u Evrokupu čekati težak posao. To se i potvrdilo, jer su ekipe u našoj grupi veoma kvalitetne. Ipak, verujem da ćemo u tih 10 utakmica prve faze takmičenja biti konkurentni za prolaz u Top 16", rekao je Čanak. 

Centar crno-belih Đorđe Gagić rekao je da veruje da će njegova ekipa biti ravnopravan rival svima. 

"Evrokup je iz godine u godinu sve kvalitetnije takmičenje, samim tim se od nas očekuje da budemo na višem nivou. Uz maksimalnu požrtvovanost i angažovanje, verujem da ćemo biti ravnopravan rival svima", rekao je Gagić, "Sutra nas očekuje prvi meč, ponovo na gostujućem parketu, ali ja sam ubeđen da smo u stanju da pokažemo i bolju igru nego u Zagrebu i da ćemo napraviti još jedan korak napred". 

Utakmica prvog kola Grupe C Evrokupa između Trenta i Partizana igra se u sredu od 20.30.

JOŠ SPORTA:

Sakramento bez Srba bolji od Kokoškova i Sansa

Sukob na relaciji Mesi - Pike, došlo je do raskola?

Kežman: Svi smo srećni zbog Sergejevog novog ugovora!

Čaušić: Agresivnom igrom možemo do pozitivnog rezultata!