Košarkaši Partizana počinju pripreme za novu sezonu u ponedeljak uveče, a novi trener Miroslav Nikolić će prvu prozivku izvršiti u SC Dinamik na Dorćolu u 20h.

Partizan u novu sezonu kreće sa četvoricom igrača!

> 11:11

Već prvog dana Nikolić će naići na "zid", imaće na raspolaganju samo četvoricu igrača – Vanja Marinković, Mihajlo Andrić, Nikola Tanasković, Slobodan Jovanović.

Nije sigurno da će sva četvorica biti tu i kada počnu utakmice, jer se spekuliše da bi Marinković mogao da napusti Humsku 1 (pominje se Baskonija), dok će se ekipi krajem nedelje pridružiti Amerikanci Ijan Bejker i Džejmi Skin. 

Treće pojačanje od ovog leta centar Obrad Tomić će u Beograd doći nakon obaveza sa reprezentacijom Bosne i Hercegovine u pretkvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2019, verovatno krajem naredne nedelje. 

Nema indicija da li će u timu biti Novica Veličković, koji trek treba da razgovara sa Nikolićem, a iako nisu pronašli novi tim, Đorđe Majstorović i Miloš Koprivica skoro izvesno neće biti deo crno-belog sastava. 

Tokom avgusta Partizan bi konačno trebalo da dobije novog predsednika, koga čeka od sredine juna kada je ostavku podne Nikola Peković. 

Klub prema rečima sportskog direktora Dragana Todorića funkcioniše bez novca, novi problem je dug prema Edi Muriću od 150.000 evra koji mora biti isplaćen kako bi se izbegla blokada FIBA, a što se tiče novih pojačanja pominje se trenutno samo jednu – Ismet Sejfić.

Još sporta:

Iz Barselone stigla ludačka ponuda u Juventus!

Posle rekordnog transfera, rekordna i prodaja! PSŽ od Nejmara za jedan dan zaradio milionsku cifru! (VIDEO)

Meta sa početka roka! Milan još nije završio prelazni rok, pojačava ofanzivu i ispunjava Montelinu želju!

"Katalonci" završili posao za 95 miliona!