"Nadanja su se ostvarila"

> 01:09

Košarkaši Partizana, Džok Lendejl, Ognjen Jaramaz i Vanja Marinković, sumirali su utiske nakon osvojenog trofeja u Kupu Radivoja Koraća.

"Neću moći da prebacim ako postave nekog visokog..."

"Sećan sam što sam dobio dobar pas, uopšte ne smatram sebe herojem, ovo je uspeh čitavog tima" rekao je Lendejl kada je sumirao poslednji napad. 

Na pitanje o čemu je razgovarao sa košarkašim Zvezde pred izvođenje bacanja, Džok je rekao: 

"Nisam rekao ništa, samo sam otišao tamo fokusiran da ubacim slobodno bacanje i slučajno sam dao oba. Sve sam ovo radio za naše navijače, za moju porodicu, za saigrače, samo sam želeo da dođemo do pobede. Osećaj osvajanja titule je sjajan, ovi momci to zaslužuju, dolaze na svaku utakmicu, bodre nas, ovo je neverovatno, ovo je ludnica. Sve to dugujemo njima i ovo je sve što mogu da kažem."

Vanja Marinković je takođe upitan da prokomentariše poslednji napad. 

"U glavi mi je bilo svašta. To je derbi, to je neizvesnost, kada igraš pa se vraćaš, preuzimaš, nama je najgore, verujte mi, nije vama najgore", rekao je Vanja Marinković.

Poslednje pojačanje beogradskog tima Jaramaz kaže da je bilo fantastično igrati u ovakvom ambijentu kakav je prikazan u finalu Kupa Radivoja Koraća. 

"Fenomenalan osećaj. Nadao sam se tome kada sam dolazio i nadanja su se ostvarila. Teško je uvek igrati protiv Zvezde, ali je fantastično igrati u ovakvom ambijentu, sve to pomešano zajedno stvara jedan fantastičan utisak" , rekao je Jaramaz.

JOŠ SPORTA:

Trougao: Alegri - Juventus - Zidan?

AKO NEMATE NAVIJAČA I VI STE POLA IGRAČA

"Ovo je bila sistemska krađa, KSS ne postoji..Videćemo da li ćemo učestvovati u daljim akcijama"

Bogdan se radovao dvostruko, Fener i Partizan uspešni!