"Ovo je bila sistemska krađa, KSS ne postoji..Videćemo da li ćemo učestvovati u daljim akcijama"

> 00:48

Predsednik KK Crvena zvezda Nebojša Čović nazvao je trijumf KK Partizan u finalu Kupa Koraća "sistemskom krađom".

AKO NEMATE NAVIJAČA I VI STE POLA IGRAČA

Partizan je savladao najvećeg rivala 76:74 u Nišu koševima Džoka Lendejla sa linije za slobodna bacanja 0,2 sekunde pre kraja.

"Radi se o sistemskoj krađi, vraćamo se u vremena u kojima znamo šta se dešavalo. Mogli ste da vidite, KSS ne postoji! To je skup ljudi koji su zalutali. Pogledajte ložu, da li je sedeo jedan predstavnik Zvezde.", rekao je Čović, 

"Večeras će verovatno biti srećni, samo neka nastave. Nije moje da analiziram sastav lože, mislim da država ima puno razloga da se zabavi time". 

Sporan momenat meča dogodio se u poslednjoj sekundi kada su arbitri svirale faul Bilija Berona nad Lendejlom u poslednjoj akciji Partizana na 74:74.

"Belošević je tendenciozno i vrlo lukavo potkradao Crvenu zvezdu, na kraju je završio posao. Čist faul u napadu Renfrou nije sviran. Pre toga, nagradio ih je sa dva bacanja kada je isteklo vreme, nisu preneli loptu, na kraju Obrknežević svira nešto što se u košarci uopšte ne svira. Ako je to svirano, onda je trebalo da bude svirano i ono na Perperogluu. Ali to je Kup Srbije. Jasno ćemo da preispitamo da li u tim akcijama uopšte treba da učestvujemo. Nikad ne čestitam ukradeno, pa neću ni večeras. Ovde se završava naša diskusija".

JOŠ SPORTA:

Igokea ispucala kredite do kraja ABA lige - Musić u Laktašima, 20. igrač!

Oklahoma izgubila, Rasel rekorder!

Valverde i Barselona i naredne godine zajedno!

Trougao: Alegri - Juventus - Zidan?