Partizan sa +30 na FMP: Crno-bela deca položila ispit, Pecarski odličan!

> 21:42

Košarkaši Partizana su u drugom četvrtfinalu bili bolji od Novog Pazara sa 102:72, i u polufinalu će se sastati sa FMP-om. 

FMP lagano u polufinalu, +54 u Nišu!

Crno-beli su od početka utakmice postavili ritam koji im odgovara. Brzo je razlika narasla na +20 i do kraja utakmice se nije spuštala ispod toga. Andrea Trinkijeri je, kao i što se očekivalo, dao priliku svim igračima, a za Partizan je debitovao i Ognjen Jaramaz, momak koji je u tim stigao pre Kupa. 

Bivši igrač Mege nije bio precizan, šutirao je iz igre 0/4, ali je zato podelio 7 asistencija. Najbolji kod pobednika je bio nezaustavljivi Đorđe Gagić. On je ubacio 27 poena, dodao je i 12 skokova uz indeks korisnosti 42. Gagić je iskoristio minute koje je dobio, s obzirom da se u poslednje vreme nije nalazio u dobroj formi, a ponovo je dokazao da je zaslužio poziv Aleksandra Đorđevića, koji je gledao ovaj meč sa tribina.

Pratili su ga mladi Pecarski sa 14 poena, Lendejl i Renfro sa po 12 i Veličković sa 10. Mladi Pecarski je maksimalno iskoristio minute i videlo se da je uživao u igri. U jednom momentu, u petorci su bili Pecarski, Gegić i Trifunović, igrači koji će predstavljati budućnost ovog tima. 

Čak i u tim trenucima, kada je na terenu bio podmladak, rezultatska razlika nije padala, čak je i rasla. Takođe ono šta treba spomenuti, jeste da je Partizan imao čak 31. asistenciju, što dovoljno pokazuje da su ponovo igrali timski. 

Na drugoj strani, Radonjić je bio najbolji sa 21 poenom, 18 je dodao Krstić. 

Utakmica sa FMP-om u polufinalu Kupa, na programu je u subotu od 17 sati.

Sutra su na programu još dva četvrtfinala: Mega - Borac, Crvena zvezda - Dinamik. 

JOŠ SPORTA:

Očekivalo se mnogo od njega u Evropi - Rišairo Živković ide u Kinu!

Kreće potera za "Žućkovu levicu" - "Večiti" ili neko treći?

Velika seoba Pavkova u Kinu?

U Podgorici ništa novo - Budućnost dobila pojačanje u reketu!