Jedna fotografija koja je napravila haos!

> 16:42

Sinoć su košarkaši Partizana i Crvene zvezde ubedljivo slavili u utakmicama 18. kola regionalne ABA lige, ali je kasnije u prvi plan došlo saopštenje 'crno-belih'.

Samo tri čoveka su odgledali svaki Superbol!

Naime, glumac i predsednik Pokreta slobodnih građana Sergej Trfunović objavio je na svom Tviter nalogu fotografiju na kojoj je u društvu trenera Andree Trinkijerija, članova stručnog štaba i pojedinih predstavnika uprave. Kasno sinoć usledilo je saopštenje kluba.

"Povodom pojavljivanja fotografije stručnog štaba KK Partizan sa glumcem Sergejom Trifunovićem na društvenim mrežama, a naročito povodom potonjih komentara i insinuacija koje imaju veze sa dnevno-političkim delovanjem poznatog navijača Partizana, KK Partizan ističe:

Kao košarkaški klub, Partizan veoma ceni svakog svog navijača bez obzira na njegovu nacionalnu, versku, političku ili bilo koju drugu pripadnost. Kao sportski kolektiv od nacionalnog značaja, ponosni smo na činjenicu da ljudi najrazličitijih interesovanja i shvatanja navijaju za Partizan.

Ipak, sa velikom odlučnošću odbacujemo bilo kakvu mogućnost dovođenja kluba ili bilo koga od članova kluba u vezu sa političkim delovanjem pojedinaca koji žele da sportske i navijačke strasti stave u službu ostvarenja svojih političkih ciljeva. Sergej Trifunović, uprkos tome što je osvedočeni navijač Partizana, noćas je učinio upravo to, podredivši svoju navodnu ljubav prema klubu svom političkom delovanju!

Zloupotrebu fotografije sa članovima stručnog štaba KK Partizan, klub ne želi da dozvoli! Naš izbor je da se bavimo isključivo onim što najbolje znamo, a to je da igramo košarku."

JOŠ SPORTA:

LUKA DONČIĆ!

A Bolta odmah u NFL i na "trkača"!

Očekivano ili ne...Mahoms MVP sezone!

Kalinić se hladio, Štimac dabl-dabl!