"Zajedno za život" - sa Trinkijerijem na večeru za pomoć trogodišnjem Nikoli

> 17:58

Humanitarna organizacija "Zajedno za život" nastavlja sa organizacijom humanitarnih večera sa poznatim ličnostima.

Trinkijeri zna kako sa Cibonom

Nakon Miroslava Raduljice i fudbalera Crvene Zvezde pozivu se odazvao i Andrea Trinkijeri, novi trener KK Partizan, a sve za pomoć trogodišnjem Nikoli Pavloviću koji se bori sa najopasnijim oblikom tumora.

Jedinstvena prilika pruža se svim ljubiteljima košarke da ih Trinkijeri izvede na večeru i da veče provedu u društvu ovog poznatog košarkaškog stručanjaka, a humanitarna aukcija za ovu večeru trajaće narednih 7 dana na OVOM LINKU. 

Druženje sa poznatim trenerom održaće se u nedelji nakon aukcije i nakon utakmice koju će Partizan igrati u Podgorici sa KK Budućnost. 

Sva sredstva sakupljena putem ove akcije biće prosleđena za lečenje trogodišnjem Nikoli Pavloviću, kome je potrebno 250.000 evra za tretman najopasnijeg oblika tumora, Neuroblastoma koji je u četvrtom stadijumu i koji se nalazi u Nikolinom grudnom košu, tik pored srca, što čini celu situaciju jako komplikovanom za ovog malog borca. 

Nikola je i pored svega nasmejan i pozitivan dečak, a cifra potrebna za lečenje daleko premašuje mogućnosti roditelja i zbog toga im je potrebna pomoć celokupne javnosti. 

Ovu komplikovanu operaciju i tretman pristali su da urade lekari iz Đenove, a cena lečenja koje će uključivati operaciju, transplantaciju koštane srži i imunoterapije iznosiće blizu 250.000 evra. 

Nikoli možete pomoći doniranjem na dinarske i devizne račune koji su otvoreni namenski za njegovo lečenje i koji glase: 

160-516443-31
Devizni EUR: 00-540-0004220.2
IBAN: RS35160005400004220276
SWIFT/BIC: DBDBRSBG 

Takođe, najbrže možete donirati slanjem SMS poruke sa brojem 559 na broj 3030 ili putem LINKA.

JOŠ SPORTA:

Hamilton se povlači?

U Interu razmišljaju - Šta posle Handanovića?

Još jedna legenda odlazi - povlači se Didier Drogba

LŠ: Kejn i Ronaldo ispred Pavkova