Borac napada ABA ligu

> 15:54

Nikola Kočović novo je pojačanje Borca iz Čačka.

Rikardo: Možemo da prođemo!

,,Nakon jedne nedelje zajedničkih priprema sa igračima Borca odlučio sam da potpišem ugovor sa klubom iz mog rodnog grada. Smatram da je saradnja sklopljena na obostrano zadovoljstvo. Što se dosadašneg dela priprema tiče, uslovi za rad su fenomenalni, dobro treniramo i verujem da ćemo do početka sezone uspeti da se dobro pripremimo za izazove koji nas očekuju“, reči su igrača Borca.

Srećan je jer se vraća u rodni grad.

,,Srećan sam što ću nakon nekoliko godina lutanja ponovo nastupati u gradu u kom sam rođen i gde sam načinio prve košarkaške korake. Konačno imam priliku da se skrasim na jednom mestu jer je imam višegodišnji ugovor, tako da ću moći da pokažem šta znam. Borac je pravi tim za mene, jer je reč o jednom od najstabilnijih klubova u zemlji“, dodao je Kočović.

Direktor Borca, Marko Ivanović, nije krijo zadovoljstvo angažovanje Kočovića, a naročito ga raduje jer je došao pouzdani bek na duge staze.

Direktor Marko Ivanović nije krio zadovoljstvo što klub nastavlja da sklapa višegodišnje ugovore sa igračima.
,,Nikola Kočović je dete iz Čačka. Pre nekoliko godina igrao je u Razvojnoj ligi za Borac. Veoma sam zadovoljan i srećan što je stavio sportske motive ispred svih ostalih. Saradnja je zaključena na tri godine, jer želimo da nastavimo trend sklapanja višegodišnjih ugovora. U dogovoru sa trenerom Arsićem Nikola je došao da trenira sa nama već na početku priprema. Verujem da će se u dresu Borca afirmisati na pravi način“, jasan je Ivanović.

Kočović je sa Borcem potpisao trogodišnji ugovor. Do sada je nosio dres Metalca, Spartaka, Mladosti iz Zemuna, a u minuloj sezoni je igrao za Mladost iz Mrkonjić Grada u BIH.

JOŠ SPORTA:

Sramota - Sparsi odložili otvaranje novog stadiona

Federer: Đoković pod manjim pritiskom, niko ne treba da nas žali

Ebisilijo: Želim da dam gol!

Deluje da je Modrić oduševljen planovima Intera