Kreće Zvezda - Janković ne dolazi na prozivku?

> 11:16

Danas se očkuje da svi igrači Crvene zvezde obave neophodna testiranja pred početak priprema za narednu sezonu.

Novaku lakši put do trofeja - Nadal ne igra Sinsinati

Juče je Beron obavio testiranja. On je imao nekih problema sa ErSrbijom. Naime, na društvenim mrežama je za Er Srbiju rekao da je ona "najgora kompanija sa kojom se ikada vozio".

"Bilo je veoma neprijatno, ali to ostavljam iza sebe. Vreme je da stvaramo lepše uspomene", istakao je Bili Beron.

Milan Tomić će obaviti danas prvu prozivku. Očekuje da na njoj budu svi igrači osim Fajea i Reglanda, koji će se timu priključiti u toku nedelje.

Iako sve deluje idilično, nije tako. Svi smo upoznati sa "slučajem Janković". Stefana Jankovića želi Partizan, a prema nekim navodima ni on ne bi imao ništa protiv da promeni boju dresa, ali Zvezda ne želi tek tako da ga pusti da pređe u redove večitog rivala.

Zbog celokupne situacije nije sigurno da li će se ovaj igrač pojaviti danas na prozivci. 

Zvezda na poziciji četiri računa najviše na Fajea i Jankovića, a ukoliko bi kojim slučajem Stefan otišao u Partizan, onda bi Zvezda morala da traži zamenu. Da li u vidu Boriše Simanića ili nekog novog pojačanja, to ostaje da se vidi.

Goruće pitanje je i pozicija plejmejkera na kojoj je Džo Regland. Ne zna se još ko će biti "bek ap" opcija za ovu poziciju. Na prozivci se neće pojaviti ni Nemanja Dangubić koji čeka opcije iz inostranstva, kao ni Pero Antić, dok bi šansu za dokazivanje trebalo da dobije Nemanja Nenadić.

Pored njih na prozivci bi trebalo da budu i Dejan Davidovac, Ognjen Dobrić, Branko Lazić, Nikola Jovanović, Stefan Janković, Filip Čović, Marko Kešelj i Aleksa Radanov. Još ostaje da se vidi kakve će uloge imati Jovanović (gleda strane ponude), Kešelj i Radanov.

Zvezda će prvi deo priprema provesti na Zlatiboru.

JOŠ SPORTA:

Dembele projektilom doneo Barsi Superkup!

Bajernova "petarda" Ajntahtu

Ovo je razlog zašto je Kurtoa napustio Čelsi

Lorenco slomio Vaskeza - Dukati ponovo najbrži!