Perperoglu: Zvezda ima veliku tradiciju i dobre navijače

> 15:36

Novi košarkaš Crvene zvezde, Stratos Perperoglu, dao je intervju za klupski sajt i u njemu je govorio o novom poglavlju u karijeri i životu, motivima, publici i atmosferi koja je bila važan faktor u odluci da obuče crveno-beli dres.

Zvanično - Vitsel ima novi klub! (video)

Ne krije da jedva čeka da zaigra na Zvezdu.

"Veoma sam uzbuđen zbog novog poglavlja koje otvaram u svom životu. Nikada se nisam bojao novih izazova, voleo sam da se nalazim u takvim situacijama. Zato jedva čekam da počnem da radim i treniram sa novim saigračima u dresu Crvene zvezde. Takođe radujem se što ću sada na pravi način i malo bolje upoznati i grad Beograd", rekao je prvo Perperoglu.

Ima pregršt motivacije.

"Moja motivacija je da zaista volim i uživam u onome što radim. Zahvalan sam Bogu na karijeri koju imam i timovima, velikim timovima i klubovima, za koje sam igrao. Novi ciljevi i izazovi su tu, da pomognem mom novom timu, Crvenoj zvezdi da ispuni sve ciljeve koji su zacrtani u sezoni koja sledi”.

A kao razloge zašto je odabrao Zvezdu pre ostalih klubova navodi...

"Razgovarao sam sa trenerom, radili smo zajedno i imali smo odličnu komunikaciju još iz vremena kada smo bili zajedno u Olimpijakosu. Uz to, Crvena zvezda je klub sa velikom tradicijom, sa ogromnim brojem navijača, sve zajedno – biće vrlo uzbudljivo i interesantno igrati u dresu Crvene zvezde”.

O "Delijama" i atomsferi.

"Dobro mi je poznato kakvu atmosferu mogu da naprave naši navijači u Beogradu. Zaista tako mislim, to je jedno od najboljih mesta za igranje košarke, gledajući atmosferu na tribinama. Zaista sam uzbuđen zbog toga i jedva čekam da zaigram pred našom publikom".

Perperoglu će naredne sezone nositi broj 5, iako se na zvaničnim nalozima ovog kluba na društvenim mrežama pojavila slika u dresu sa brojem 8, koji je, podsetimo, povučen iz uputrebe.

JOŠ SPORTA:

Đoković i dalje u Top 10, napredak Krajinovića, Lajovića i Đerea

Vidal: Daću život za Barselonu

Besplatna škola košarke na Kalemegdanu tokom avgusta

Svi parovi poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope