Cirbes ima strašnu poruku za "delije"!

> 23:51

Nemac je u opširnom intervjuu za Baskettball shere pričao o mnogim temama, a imao je i strašnu poruku za navijače "Crveno-belih".

Vaterpolo klasik

"Bio sam siguran da ću se vratiti još kad sam odlazio, bio sam na odmoru kada me je agent pozvao i rekao da je Zvezda zainteresovana za mene. Bilo je tu još klubova, ali kada sam čuo da me oni žele, nisam se dvoumio."

"Dosta sam sazreo u prethodnom periodu, ali košarkaški gledano mučio sam se sa povredom noge. Na sreću, sada je sve u redu sa tim, ali postoji još mali strah u glavi sa kojim moram da se izborim da bih se vratio na nekadašnji nivo. Nema boljeg mesta za to od Zvezde."

"Osim te povrede, u Makabiju je sve bilo dobro, to je veliki tim sa sjajnom istorijom i uživao sam tamo. Usledio je onda Minhen, svima je poznato šta je Bajern u Nemačkoj."

Sarađivao sam sa Đorđevićem, unosi veliku energiju i zna košarku, dobro smo sarađivali bez obzira na moje probleme sa tom povredom. Sa Radonjićem sam jako blizak, bio je vrlo srećan kada sam mu javio da se vraćam u Zvezdu."

"Ne obećavam ništa, ali navijači Zvezde mogu da ostanu mirni i uvereni da znamo za šta se borimo."

JOŠ SPORTA:

Ozil okončao svoju reprezentativnu karijeru

Đukić: Očekivano; Navijači: Đukiću, odlazi!

Partizane, ovako ne može u Evropi

Pregovarao sa Barsom, sada je bliži Juventusu?