Čović o prošloj sezoni, ambicijama za sledeću i lošim komentarima na račun Alimpijevića

> 20:22

Crvena zvezda je juče promovisala trenera a danas objavila da je dovela i prvo pojačanje za novu sezonu. 

Nole nije sakrio emocije: Meč je bio poseban!

Predsednik kluba, Nebojša Čović je naglasio da nisu žurili sa izborom trenera. Takođe je se i osvrnuo na rezultate iz prošle sezone. 

''Ne slažem se da je prošla sezona bila neuspešna. Nigde u kamenu ne piše da Crvena zvezda mora da bude 10 ili 15 godina prva. Napravljen je solidan rezultat. Moramo da znamo da istrpimo i trenere i igrače u izuzetno teškom poslu, kada bismo to uradili bilo bi nam mnogo lakše. Ni meni se ne sviđaju svi direktori i urednici medija, a sa nekim sam isto tako i dobar prijatelj. Crvena zvezda će uvek imati primat na prostoru, ne bivše Jugoslavije kako vole da kažu, već zapadnog Balkana. Jer, Crvena zvezda je najveći brend’’,  istakao je Čović. 

Čović je je rekao da će naredna sezona biti uzbudljiva i prokomentarisao je kritike koje je Dušan Alimpijević dobijao tokom svog mandata. 

’’Ne želim da najavljujem borbu za opstanak, to nije naša ambicija. Mislim da je ružno da kažete da nismo prošle sezone imali ni odbranu ni napad. To je ružno jer tako i osporavate one koje su birali. Dušan Alimpijević je izuzetno talentovan i perspektivan trener i žao mi je što se tako završilo. Videćete, ako Bog da, kako će se njegova karijera razvijati. Svi treneri u Crvenoj zvezdi su najbolji treneri’’, poručio je Čović. 

Što se prelaznog roka tiče, danas je objavljeno da će Bili Beron biti novi igrač crveno-belih. 

Takođe, Čović je i prokomentarisao nezadovoljstvo pojedinaca nakon dolaska Alena Omića. 

''Sa navijačima se nikada i nismo svađali. Nismo se razumeli u nekim stvarima. Oni su razumeli naše argumente, a mi smo razumeli njihove. Očekujem da bude normalno, a koliko sam informisan mi sa njima nemamo neki problem'', zaključio je Nebojša Čović

JOŠ SPORTA:

Gerges Ekspres

Savić i Rašović ne mogu da dočekaju početak

Loris: Moramo ostati u našem malom svetu, Hrvatska je sjajna!

Hrvatska u problemu, Perišić povređen?