Lončar: Pejdž je veliko ime, Nikolić je silno motivisan!

> 12:01

Partizan je u novu sezonu ušao silno motivisan. 

Novi Partizan počinje sezonu - čak pet debitanata u postavi!

Ove nedelje su doveli dva velika pojačanja na poziciji organizatora igre, Markusa Pejdža i Alekseja Nikolića. Nešto ranije je stigao i Rade Zagorac. 

Kako prenosi ''Žurnal'' novi sportski direktor crno-belih Nikola Lončar je progovorio o pojačanjima, a posebno je istakao mladog Amerikanca. 

''Pejdž je, gledano univerzitetsku košarku, veliko ime. Imao sam priliku da pričam sa njegovim trenerom Rojem Vilijamsom kako bismo otklonili sve sumnje o njemu kao igraču Partizana. U pitanju je igrač koji mora da bude referenca na mestu plejmejkera, da nosi određenu težinu igre u napadu, ali je i u odbrani vrlo efikasan sa dugačkim rukama, inteligentan, dobro čita...

Imao je priliku da igra sa velikim igračima koji su posle otišli u NBA. Svima njima je bio lider. I mislim da je, posle određenog perioda u Razvojnoj ligi, kada je video da neće moći da pronađe ugovor u NBA, shvatio da smo mu mi stepenica u daljem razvoju'', istakao je Lončar.

Crno-beli su imali manje dilema oko dovođenja u Alekseja Nikolića u čije kvalitete je siguran Lončar. On je takođe od malena navijač Partizana i ima ogroman motiv da da sve od sebe. 

'Svi smo se u klubu složili da je to ono što nam treba! Sve što je izašlo u novinama je istina, veliki je partizanovac. Veoma je motivisan, ispunjava svoj san, ali i mi smo izuzetno srećni njegovim dolaskom. On ima 23 godine, 'na liniji je' sa Marinkovićem, Zagorcem, Aranitovićem...'', zaključio je Lončar.

Ostalo je da se Partizan pojača na pozicijama 4 i 5 posle čega bi mogli da imaju najveće ciljeve u predstojećoj sezoni. 

JOŠ SPORTA:

Potpisao novi ugovor i odmah postigao gol!

Modrić: Vraćali smo se iz minusa, verujemo u uspeh kao nikad do sada!

Štimac našao novi klub!

Želeli ga Arsenal, Čelsi i Siti, on izabrao Fulam