Čanak: Primiti 23 poena od Vršca, nije to dobro

> 22:29

Bez obzira što je Partizan pobedio sa 42. razlike, Čanak ima zamerke.

Jug pobedio uprkos velikom otporu Partizana

"Postoje stvari koje bodu oči. Primili smo mnogo poena iz situacija koje nisu bile posledica timske igre protivnika, već iz 'jedan na jedan'. Ne možemo da gubimo te duele protiv igrača koji objektnivno nisu kvaliteta kakav imaju naši prvotimci. To moramo da limitiramo. Primiti 23 poena od Vršca za jednu četvrtinu, a spremati se da igraš za titulu, nije dobar pokazatelj. 

Moramo da dođemo do nivoa na kome nećemo da primimo koševe iz igre na jedan na jedan. Ako znamo da je Đerić šuter, ne može da pogodi četiri trojke iz šest pokušaja. Ne može Đorđević da igra na niskom postu sa centrima Partizana. Stvarno ne omalovažavam nikoga, cenim sve igrače Vršca. Ovde govorim o Partizanu. Ako želimo nešto dobro, takve stvari ne smeju da se dešavaju", izjavio je Čanak, a prenosi zvanični klupski sajt. Naravno, ima razloga i za pohvale, ali tu je Čanak bio manje rečit.

"Igra u napadu je bila dobra, imali smo 40 skokova, 32 asistenicije. Nemam tu preterane zamerke", zaključio je Čanak.

Među najboljima u ovoj utakmici bio je mladi centar Marko Pecarski, koji je takođe ukazao na greške.

"Po rezultatu možemo da budemo zadovljni kao smo igrali i zabeležli pobedu. Ali kao i u prošlim utakmicama, ima grešaka koje će kvalitenije ekipe kažnjavati. Moramo to da popravimo da bismo se borili za najviše ciljeve", rekao je Pecarski.

JOŠ SPORTA: 

Mitrović svojim igrama privukao novog premijerligaša

Nadal u finalu na jubilej

Majdov srebrni na Evropskom prvenstvu!

Partizan ubedljiv protiv Vršca