Partizan ubedljiv protiv Vršca

> 20:33

Partizan je od samog početka kontrolisao utakmicu. 

Majdov srebrni na Evropskom prvenstvu!

Domaći su na poluvreme otišli sa +28. Kontrolisali su svaki segment igre. Standardno Vilijams-Gos koji je postigao 15 poena u prvih 20 minuta. Vrščani nisu mogli ni skok da kontrolišu pa je tako Partizan imao devet skokova više u prvom poluvremenu. 

U drugom poluvremenu se nastavilo istim tonom. Crno-beli su igrali sa pola gasa što je očigledno bilo mnogo za veoma mladu ekipu iz Vršca. Ubrzo je Partizan otišao na +30 što je držao gotovo do samog kraja utakmice. Bez obzira na rezultat, Partizan je igrao ozbiljnu odbranu na lopti što je dovodilo do dosta izgubljenih lopti na prevodu gostujuće ekipe. 

Čanak je na pet minuta pre kraja utakmice izašao na teren sa Tadićem (99'), Aranitovićem (98'), Marinkovićem (97'), Pecarskim (00') i Brajmom (94') što je prosek ove petorke 20 godina. Ono što je bitno je da i uprkos mladosti ovih igrača rezultat nije trpeo i niti jednog trenutka nije padao na manje od tih 30+ koje je Partizan držao od početka drugog poluvremena. Čak su domaći stigli i do +40 u poslednjih par minuta što je najubedljivija pobeda Partizana ove sezone.

Konačan rezultat glasi 108:66.

Najefikasniji u domaćoj ekipi je Vilijams-Gos sa 20 poena. Pecarski je dodao 15 poena i 13 skokova, dok je Brajma takođe dodao 15 poena i 10 skokova. U Vršcu je najefikasniji bio Đerić sa 14 poena.

JOŠ SPORTA: 

Duda o svemu: Talenat i baza igračka postoji ali ovde nije samo problem u struci i radu

Grk prvi finalista turnira u Barseloni

Mitrović svojim igrama privukao novog premijerligaša

Nadal u finalu na jubilej