Dejan Radonjić potvrdio da je Zvezdi neophodan jedan visoki igrač

RADONJIĆ POTVRDIO: Stiže centar u Zvezdu

> 14:15

Na predstavljanju novih dresova KK Crvena Zvezda, trener ekipe Dejan Radonjić, saopštio je da ekipa dobro radi, ali i da je dovođenje jednog kvalitetnog centra apsolutni prioritet uprave na čelu sa Nebojšom Čovićem.

Naravno, kroz razgovor, Radonjić je apostrofirao da je i osvajanje šampionskog prstena u ABA ligi, najvažniji cilj u novoj sezoni.

“Želimo da nastavimo Zvezdin kontinuitet i da osvojimo ABA ligu, što će biti jako teško. Nadam se samo da će sezona proteći bez većih problema”, istakao je Radonjić.

“U Evroligi ćemo se truditi da budemo dobri, ali treba realnije sagledavati stvari. Ipak, trudićemo se da nijedna ekipa iz Beograda ne odnese lako bodove”, dodao je on.

On se zatim osvrnuo i na dolazak novih igrača, potvrdivši tako spekulacije da je dolazak centra prva stvar koju Crvena Zvezda mora da uradi.

“Probaćemo da dođemo do kvalitetnih rešenja, a jako je teško da dođemo do idealnih. Na visokim pozicijama smo u deficitu, i to nam je potrebno da bismo bili konkurentni”, zaključio je on.  

JOŠ SPORTA: 

REAL OBORIO REKORD NAKON SAMO 6 MEČEVA U PRIMERI!

PARTIZAN PREČI OD PORODICE: Tragedija Saše Ilića pred derbi

GLADAN, MAŠTAO JE O HRANI I SLATKIŠIMA, SADA SLAVI 40 ROĐENDAN KAO NAJBOLJI IGRAČ SVETA!

OSTALI KRATKIH RUKAVA: Ilijev šokirao igrače Partizana 

BOOM: Srbin probušio golmana! (VIDEO)