Bokan: "Razvili smo emociju prema Džikiću, osvojio je pored titule i velike simpatije"

> 13:17

Predsednik Budućnosti Dragan Bokan kazao je da je turbulentan period neminovno doveo do odluke o promeni šefa stručnog štaba.

Težak put do Olimpijskih igara!

"KK Budućnost Voli se u prethodnom periodu suočio sa svim izazovima koje sa sobom nosi zahtevno učešće u Evroligi, kao i regionalnoj ABA ligi. Imajući u vidu da je iza nas turbulentan period koji nisu pratili očekivani rezultati, ciklus promena koji je započet dovođenjem novih igrača i ozbiljnog pojačanja ekipe je neminovno doveo do odluke o promeni šefa stručnog štaba", rekao je Bokan, a prenose "Vijesti". 

Odluka Upravnog odbora je, kako je naveo, bila teška. 

"Aleksandar Džikić je trener koji je zaslužan za istorijski šampionski pehar i osvajanje ABA lige, učešće u Evroligi i brojne uspjehe kluba, sjajne rezultate i utakmice koje će će se dugo pamtiti. Mi u Upravnom odboru, kao i kompletan tim, naši navijači i celokupna crnogorska sportska javnost, razvili smo posebnu emociju prema treneru Džikiću.

Osvojio je ne samo šampionsku titulu, već i simpatije publike, koja mu je to uvek nedvosmisleno pokazivala", rekao je Bokan, koji se "s poštovanjem" zahvalio dosadašnjem treneru "na predanom i profesionalnom radu i ostvarenim rezultatima", poželivši mu "sreću i uspeh u nastavku trenerske karijere".

JOŠ SPORTA:

Rodžer surov na startu nove sezone!

Marej zasenio Jokića!

Mesi "Kralj" strelaca za 2018!

"Lojalnost je sr***e, uvek postoji dobro vreme da napustite klub"