Trinkijeri zna kako sa Cibonom

> 16:26

Italijan ima recept za tim iz Zagreba.

LŠ: Kejn i Ronaldo ispred Pavkova

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri izrazio je danas nadu da će njegova ekipa dobar rad s treninga preneti na predstojeću utakmicu protiv Cibone u ABA ligi.

"Očekuje nas teška utakmica, oni su jako iskusni, a mi jako neiskusni, i ako se bude igralo u ritmu koji nametne Cibona, neće biti dobro za nas. Ukoliko uspemo da nametnemo stil igre koji odgovara nama, imaćemo dobru šansu", rekao je Trinkijeri. 

Partizan će u subotu na domaćem terenu dočekati Cibonu. 

"Našoj ekipi treba pun Pionir. Jako smo mladi i treba nam pomoć. Svakodnevno puno radimo i sada taj rad moramo pretvoriti u igru, a uz podršku je uvek lakše", rekao je on. 

Rade zagorac ističe da je iz više razloga bitno da Partizan nastavi sa pobedama. 

"Očekuje nas važna utakmica, sa mnogo aspekata. Prvi - kako bismo zaokružili mini ciklus od tri utakmice bez poraza i time potvrdili pozitivnu reakciju na dolazak novog trenera. Drugi - kako bismo odmakli Ciboni sa kojom u ovom trenutku delimo isti skor, i treći - eventualna pobeda bi bila mnogo značajna nadgradnja samopouzdanja, pred mini seriju od dva jako zahtevna gostovanja."

"Prethodnih dana smo radili dobro, pa verujem da uz, već redovno fantastičnu podršku navijača, možemo do jako važne pobede", rekao je Zagorac.

Utakmica je na programu od 19.00. 

JOŠ SPORTA:

Bizarno: Navijačica na teren uletela gola (VIDEO)

Hamilton se povlači?

U Interu razmišljaju - Šta posle Handanovića?

Još jedna legenda odlazi - povlači se Didier Drogba