Tomić zna šta je najbolje za njegov tim

> 13:21

Crvena zvezda sutra počinje sezonu, a trener Milan Tomić smatra da njeg tim treba da ide od utakmice do utakmice, a ponovio je šaljivo i "izreku" sa Superkupa: bolje je pobediti nego izgubiti.

"Obrva" zna ko je najbolji na svetu

"Kakva su očekivanja? Igramo sa Cibonom, ja ne bih hteo da pričam o očekivanjima, hoću da odigramo dobru i kvalitetnu utakmicu i da navijači budu zadovoljni igrom i sigurno pobedom. To je jedino što mogu da vam kažem. Kroz neku šalu sam rekao bolje da se pobeđuje nego da se gubi", rekao je Tomić.

Odličan pripremni period je iza Crvene zvezde.

"Zadovoljan sam igrom i svim igračima koji su prošli pripreme i Superkup, tako da nemam zamerki ni na jednog igrača i sve ide kako smo zacrtali. Što se tiče pojačanja, Faje je bio MVP Superkupa, Perperoglua svi znate, ja mislim da je odigrao fenomenalno, kao i Regland i svi koji su došli. To ništa ne znači, mi kako ekipa treba da igramo utakmicu po utakmicu", rekao je Tomić.

Očekivanja?

"Rekao sam posle svoje prve konferencije i isto pričam i sada: cilj je da idemo utakmicu po utakmicu i u ABA i u Evrokupu", odgovorio je Tomić

Stanje u timu?

"Davidovac je mnogo bolje, juče je odradio prvi trening sa kontaktom, sve ide po planu. Neće biti u ekipi protiv Cibone jer je dosta rano. Ne želim da ikoga stavim u tim posle jednog treninga. Imamo mali problem sa Stratosom, koji je imao stomačne probleme", odgovorio je Tomić.

Tomićeva izreka o pobeđivanju neodoljivo podseća na izreku lika Broj jedan iz stripa "Alan Ford", koji je u svojim pričama savetovao brojne istorijske ličnosti na sličan način. Novinari su ga pitali da li namerno citira Broja jedan, ali se ispostavilo da trener nije čitao ovaj strip koji je bio jako popularan u SFRJ.

JOŠ SPORTA:

Dibalu je jučeršnji gol posebno rastužio

Plava četa je kaznena ekspedicija

Mbape jedva čeka da dođe na Marakanu

Dejvis kup: Srbija - Uzbekistan