Čović uzvratio Bokanu novim saopštenjem

> 10:57

Nije stavljena tačka na prepucavanja između košarkaške Podgorice i Beograda.

KLS: Partizan izbegao iznenađenje, dobio na suv kvalitet!

Prvi čovek poraženog u finalu ABA Lige, Nebojša Čović juče je za crnogorski portal "Borba" izjavio sledeće:

''Da li 'nošen gasom' ili lažnim osećajem veličine, priznajem, očekivao sam više nakon dvodnevnog razmišljanja u koje se upustio DB'', započeo je Čović.

''Dok sam se ja bavio košarkom na ovaj ili onaj način, kao igrač, predsednik klubova, nacionalnog saveza i to nekada zajedničke države, koji iza sebe ima plejadu reprezentativaca, tri hale, juniorske prvake Evrolige, itd… ti si stvarao nadimke 'magacioner' ili 'piljar'.

Dobio si ih u svojoj sredini, nisam ih ja izmislio. O tome ko živi za košarku ili od nje, ne bih dalje, jer ne zaslužuje(š) komentar. Verujem da su ti donedavno objašnjavali šta su 'tri sekunde u reketu' , silazna putanja, ko igra koju poziciju, zašto neko mora van igre sa pet ličnih grešaka itd…'', 
dodaje Čović.

Prokomentarisao je i susret Bokana i Bartomeua u Barseloni.

''Ne bih baš i da mi ti objašnjavaš kakva su pravila Evrolige, verujem da je put u Barselonu bio istinska inspiracija, od prvog ulaska u sedište Evrolige preko rečenice 'dobrodošli' do sastanka sa prvim čovekom Evrolige. Nisi video Tita, video si Đordija Bertomeua!'', poručio je Čović dodavši:
''Smeta mi nepravda i činjenice da se ova finalna serija rešavala po aerodromima, kafanama, sudijskim svlačionicama i javnim kućama"

"Shvatićeš za jedno 20 godina, ako ostaneš u košarci, jer kako reče ti za nju živiš. Pošto bi i time da se bavite, i to radite već neko vreme, tj. kadrovišete i rušite po Beogradu ovu upravu KK Crvena zvezda mts preko raznih mešetara i satelita, i za to znamo, onda moramo i da posmatramo sve pohvale Crvenoj zvijezdi kao velikom klubu – kao krajnje licemerne i lažne'',
 poručio je Čović.

JOŠ SPORTA:

Klivlendu brejk u Torontu nakon produžetaka

Povratak Karija za novu pobedu nad Pelikansima

Real u finalu Lige šampiona nakon remija sa Bavarcima

Slovanu ponovo kup trofej