Zvezda nastavlja sa promenama

> 16:14

Klub sa Malog Kalemegdana sporazumno je raskinuo ugovor sa plejmejkerom Dilanom Enisom, a onda objavio da je u Crvenu zvezdu vratio dvojac FMP iz Železnika - Filipa Čovića i Aleksu Radanova.

Zvezda uručuje prvi otkaz nakon finala

Iz kluba sa Malog Kalemegdana oglasili su se putem saopštenja.

"KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da je klub 16. 04. 2018. godine sporazumno raskinuo ugovor sa Dilanom Enisom, dok su crveno-bele pojačali Aleksa Radanov i Filip Čović", stoji u poruci na klupskom sajtu.

Podsetimo, Aleksa Radanov sa Crvenom zvezdom ima važeći višegodišnji ugovor, dok je Filip Čović parafirao saradnju sa crveno-belima do kraja sezone. 

"Nema velikih reči, ali ni puno vremena za adaptaciju, jer Superliga Srbije počinje već za dva dana. Od prethodnog odlaska, prošao sam puno toga, mnogo sam iskusniji i zato mogu da kažem da je ovo velika čast za mene, i da smatram da mogu da pomognem timu Crvene zvezde. Na meni je da radim naporno i da se što pre priviknem na nove saigrače i igru ekipe. Znam praktično sve igrače u ovom timu, i verujem da će mi zbog toga biti potrebno i manje vremena da se u potpunosti uklopim u novi sistem", izjavio je Filip Čović za klupski sajt.

Radanov je kao 16-godišnjak debitovao u prvom timu Crvene zvezde, tokom sezone 2014/15, dok je Filip Čović crveno-beli dres nosio u sezoni 2011/12. 

JOŠ SPORTA: 

Još jedna trka je rešena, „sveci“ demolirali Monako i sedmi put postali šampioni Francuske 

Isko i Kasemiro vratili Real na treće mesto, Malaga već u Segundi 

Evropa uzela danak, rimski derbi bez baruta, SMS i Kolarov na ravne časti

Zvezda ostaje bez levog beka - Anđelković završio karijeru