Protekla sezona bila je prilično neuspešna za ekipu Partizana

'Grobari' bi se žestoko obradovali legendi! Da li je on pravo rešenje za Partizan?!

> 09:53

Protekla sezona bila je prilično neuspešna za ekipu Partizana, crno-beli prvi put posle 19 godina nisu uspeli da se plasiraju u finale domaćeg plej-ofa. Trener Aleksandar Džikić je otišao, a i nekoliko dobrih igrača.

Ovih dana u medijima je i najaktuelnije pitanje izbora novog predsednika Partizana. Pominjali su se pojedini biznismeni kojima je ponuđeno da uđu u klub, ali su oni, prema poslednjm informacijama to odbili, pa su se crno-beli okrenuli našem proslavljenom košarkašu i velikom Partizanovcu - Dejanu Bodirogi!

Legendarni košarkaš Partizana Goran Grbović ''moli Boga'' da u Humsku dođe Bodiroga.

''Daj Bože da Dejan razmišlja o povratku u klub. To bi bila najbolja stvar za Partizan. Smatram da bi klub trebalo da vodi bivši sportista koji ima iskustvo i koji zna da napravi sistem, kao što su to uradili Predrag Danilović i Duško Vujošević. Privatizacija može samo da naškodi klubu. Šta će se desiti ako neko ko je kupio Partizan odluči da više ne ulaže pare u njega? Može samo da se ugasi'', poručio je Grbović, uz negodovanje i u vezi sa potencijalnom fuzijom sa Dinamikom.

Još sporta:

Rampa za Engleze! Liverpul ne da Srbina!

Murinjo gradi vezni red iz snova! Zvezda Serije A uskoro na "Old Trafordu"!

Poketino "snimio" Nemca! Za borbu na četiri fronta "Pevci" kupuju u Borusiji!

Ima li kraja?! Sledeće pojačanje Milana stiže iz Pariza ili Firence!