"Od košarke mi nedostaju utakmice, treninzi ne"

NEDOSTAJE MU KOŠARKA: 'U Partizanu kao u NBA'!

> 08:42

Saša Pavlović u Beogradu, a ne nastupa za Partizan. To se ranije nije događalo, s obzirom na to da je bivši NBA košarkaš u dva navrata pakovao stvari i iz rodnog Bara dolazio na potpis ugovora i treninge crno-belih. Ove jeseni, igre svog bivšeg tima posmatrao je iz neposredne blizine.

"Uživam sa decom u Beogradu. Jedini posao mi je da vozim i razvozim sina i ćerku u školu i obdanište. Prija mi roditeljstvo, ali nije ni malo lako. Mnogo je lakše igrati košarku i trenirati", kaže Pavlović u intervjuu za "Blic", koji na pitanje o tome šta od košarke prati, kaže...

"Iskreno, pratim samo Partizan i sada Mornar. Drago mi je da su moji Barani ušli u ABA ligu".

Upitan je potom za eventualni treći potpis za Partizan...

"Teško mi je kada vidim da ne ide najbolje ekipi, ali ne bi bilo fer prema ekipi, navijačima i klubu da igram u ovakvom stanju, jer se ne osećam najbolje ni fizički, ni psihički trenutno", iskren je Pavlović.

"Ako treba, tu sam uvek da pomognem, svojim iskrenim razmišljanjem, kao veliki partizanovac. Treba strpljenja i vere. Od Džikića i svih koji rade u smeru da se klub vrati na vrh, iako nije u mogućnosti da to bude ove ili naredne godine, ali ako bude vere jednih u druge to će brzo doći", poručio je Pavlović, koji leto provodi u Baru, a jesen, zimu i proleće u Beogradu.

"Loptu sam poslednji put držao u rukama pre kraja prošle sezone u Panatinaikosu. Odem možda dva puta nedeljno kod Novice Veličkovića u teretanu na Novom Beogradu. Mislio sam da ću češće naterati sebe... Čuo sam da i Peković dođe, ali ga nisam video. Eto koliko sam redovan", kaže Pavlović i dodaje da mu od košarke nedostaju samo utakmici, a treninzi ne.

Još sporta:

NOVI PROBLEMI ZA BOŽOVIĆA: Zvezdin kapiten obnovio povredu!

PAO JE VOŽDOVAC: Majstorija Anđelkovića za Zvezdinu pobedu! (VIDEO) 

SKANDAL U ENGLESKOJ: Slavni fudbaler učestvovao u sumnjivim transferima! 

ISPLATI SE BITI FUDBALSKI ARBITAR: Mažić zaradio enormne cifre deleći pravdu na terenima!