Milojević: Spartak ne igra kao timovi u Srbiji

> 00:27

Fudbaleri Crvene zvezde odigrali su nerešeno 1:1 (1:1) sa Spartakom iz Trnave u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Milojević je istakao da njegovi igrači nisu navikli na ovakav stil igre.

"Imaju stil igre na koji nismo navikli u Srbiji. Igraju brzo u tranzicijama, prave lake faulove, igraju vrlo blizu i mislim da smo prvi deo igre izgubili u tome... U drugom je bilo bolje, ali kako god da je, završeno je prvo poluvreme, i u gostima ćemo se boriti kao i do sada", rekao je Milojević po završetku meča. 

Revanš je za sedam dana.

"Ostaje nam drugo poluvreme, spremićemo se najbolje moguće. Spartak je u ovom trenutku u prednosti. Igraćemo kao i do sada, dati sve od sebe i videćemo kako će to izgledati. Nemamo puno za čim da žalimo i tugujemo. Trudićemo se da ispravimo greške", istakao je Milojević.

O utakmici.

"Prvo poluvreme smo totalno proćerdali u prilagođavanju. Drugo je bilo znatno bolje. Primili smo gol posle nepažnje. Voleo bih da mogu da kažem igračima da se nikad ne plaše i da im ne pada koncentracija. Ali, to je sastavni deo. Desila se greška za koju smo kažnjeni. Jednostavno je tako, idemo dalje"

Misli da ovo nije najslabija utakmica njegovog tima.

"Oni su takva ekipa da u svakom trenutku mogu da vam naprave problem. Kod 1:0 smo napravili grešku koju nije trebalo da napravimo. Imamo to što imamo, verujem u svoje igrače i uvek ću"

O protivniku.

"Kao što smo i najavili, protivnik sa specifičnim načinom igre. Ne znam da li mogu da ih uporedim sa nekim timom koji je gostovao ovde u evropskim takmičenjima. Kompaktna ekipa, strastvena, kolektivna. Nemam običaj da govorim o igračima. Kolektiv je bukvalno najjači segment igre Spartaka. Svi svoje zadatke ispunjavaju maksimalno profesionalno", zaključio je trener Zvezde.